Sayfalar

7 Eylül 2008 Pazar

6 Mat-E Reunion

Burkay'ın önayak olması ile uzuun bir aradan sonra lise sınıfı buluşması yaptık dün. Beklenmedik bir şekilde 15 üzerinde katılım sağlandı. İstiklal üzerinde Ponte Restoran diye bir yere gittik. Manzara süperdi. Sağolsunlar biz taşralıları manzaraya karşı oturttular.
Önce sakin sakin yemek yedik, ama araya bunca senenin girmesi ile anlatılacaklar artmış, herkes gece boyunca ordan oraya yer değiştirdi. Bir sürü fotoğraflar çekildi. Aynı fotoğraflar defalarca çekildi:)

Hazır toplanmışken Kemal'in de 35. yaşını bir kere daha kutladık. Sonra ilerleyen saatlerde etraftaki masaların dehşet bakışları altında kalkıp oynamaya başladık. Türk yabancı farketmez ne çaldıysa oynadık. Hatta istek yaptık gene oynadık. Serdar Ortaç bile istedik ne yalan diyim. Emre uzaktan geldi, yaz şarkılarına uzaktır şimdi diye istedik de oynadık.
Gece yarısı falandı herhalde artık restoranı terketme zamanı gelmişti ama olay bizi kesmediği için yine İstiklal'de şimdi adını anımsamadığım bir yere daha gittik. Zaten 10 kişi olduğumuz doğrultusunda gittiğimiz yeri doldurup coştuk. Müzikler de oldukça başarılıydı. Üzerine hafif alkolün etkisiyle kendimizden geçmiş bir şekilde eğlendik. Eve geldiğimde saat 4 olmuştu ama sabaha kadar kalsam kalırdım sanırım:)

1 yorum:

Hell dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.