Sayfalar

15 Temmuz 2009 Çarşamba

Kemer

Bu sene tatilin ilk ayağı Kemer'di. İstikamet Club Med - adults. Yola çıktığımız cts sabahı servis aracına binen 5 veledin ciyaklamasını duyunca nasıl isabetli bir karar verdiğimizi görüp kendimizi tebrik ederek başladık tatile.
Club Med hakkında çok şey duyduk gitmeden. Farklı bir konsept, çok eğlenceli, biraz da naughty falan. Ama beni en çok koparan her gece için ayrı bir concept olmasıydı. Siyah, beyaz, türk (kırmızı beyaz), cappucino, jeans and colors, jeans and blue/green ve smart... İlk önce yuh yaa tatile gidiyorum ben, uğraşamam desem de sonradan kendimi en son gün beyaz elbise ve pembe tshirt (yeşile sonradan dönmüş adiler) ararken buldum:)
Neyse, otel güzel, deniz benim standartlarım açısından düşük olmakla birlikte güzel, aktivite bol. şansımıza bize güzel odalardan da vermişlerdi, deniz manzaralı felan. İlk günden gözümüze rüzgar sörfünü kestirdik, akşama halimize gülmekten yüzemez hale gelmiştik. İlk akşam siyah gecesiydi. Ne şimdi bu herkes siyah mı giyecek vs derken giyinip çıktık. Önce sonradan gelenek haline getirdiğimiz noktada resim çektirip asıl hareketin olduğu yere yöneldik.
Herkes gerçekten de siyahlar giymiş, süper görünüyordu. Yorgun olmamıza rağmen geceyarısını geçene kadar hoplayıp durduk biz de.
Diğer günler genelde bol yüzme, surf üzerinde debelenme, akşama kadar tıkınma, bol bol gülme, akşam süslenip püslenip yemeğe ve dansa gitme, alkol duvarı zorlandığında ise soluğu denizde alma şeklinde geçirdik tatili. Her akşam daha geç yatıp her sabah daha geç uyandık. Hele son gün geç kahvaltıya bile yetişemedik... Tatil mi eğitim kampı mı belli değil yani:)
Haftanın en güzel gecesi beyaz geceydi. Yemeği havuz başına taşımış, heryeri gelin gibi süslemişlerdi.
Son akşamımız ise "smart" gecesiydi. En çok onda coştuk denebilir. Klasik adettir ya, tatil boyunca sonunda insanlarla tanışırsın, daha eğlenceli hale gelir ve son gece en eğlencelisidir. İşte aynen öyle oldu. Önce klasik pozlarımızı çektirdik,
ardından kendimizi eğlenceye saldık.
Sonuç olarak eğlenceli ama yorucu, keyifli bir tatil oldu... zaten tatilin kötüsü mü olurmuş...

1 yorum:

Selena dedi ki...

bögk, ne kötü yazmışım yav:(