Sayfalar

10 Temmuz 2008 Perşembe

Hoş bir dostluk:PpP

Bugün minnoşumun doğumgünüydü. Kutlamak için akşam Özge, ben ve Simay Gazi Osman Paşadaki Wok'da yemeğe gittik. Tabi hatunların hazırlanması biraz uzun sürer. Önden Simay ve ben gittik.
Tam Wok'a vardık., vale olduğundan emin olamadığımız bir adama arabayı bıraktık ama bir yandan da "lan ya değildiyse" diye içimiz kıpır kıpır. Binadan içeri girdik, önümüzde de biri takım elbiseli diğeri beyaz gömlek içine bilimum kolyeli 2 adam var. Beyaz gömlekli olan Borusandaki bir jipe bakıp "bunu görseydim bunu alırdım" modunda. Simayla ben ölmek istiyoruz. Şans bu ya adamlarla beraber çıktık yukarı, tanrım bizi birlikte sanacaklar, imdat!!! Neyse terasda ayrıldık allahtan.
Masaya oturduk, içecek söyliycez ama aklımız hala valede. ya değildiyse!!! Bir yandan oturup eğlenmeye çalışıyoz ama bir yandan da gözümüz aşağıda. Lan adam gerçekten vale miydi acep??? Hah, aynı adam, yine araba çekiyo, oh doğru adammış!
Biz rahatladık, sonra Özge geldi. Ardından yemek ve ufaktan bir güzelleşme ortamı:)

Hele 2. şişeyi devirince ben süper moda geçtim. Bir şakıma ki sormayın. Özge'yle Simay daha normallerdi:

sonra pasta sırası geldi ama pasta yemediğimizden cheesecake ile geçiştirdik:

Yemek, pasta, kahve derken yeterince güzelleştiğimize karar verip geceyi sona erdirmeye karar verdik. Ben ufak sallanma modunda kalktım, Simay ve Özge nispeten daha sağlam, tam gidiyoruz, bizim beyaz gömlekli kro, ki nerdeyse gece boyu bizim masayı uzaktan izlemiş, kalkıp "çok hoş bir dostluğunuz var, dogumgününüz kutlu olsun" dedi!!! Bir yandan teşekkür ettik ama diğer yandan da gülmemek için kendimizi zor tutarak ortamı terk ettik.
İyi ki doğdun minnoş, mutlu yıllar sanaaaaaa!

(fonda bizim beyaz gömlekli görünüyo ama seçebilene... seçemezseniz de kayıp diil:)))

0 yorum: