Sayfalar

16 Mart 2009 Pazartesi

Haftasonuna ne oldu?

Yav bi dakka, dün cuma idi bugün hangi ara pazartesi oldu gene? Cumaya çok var mı daha???
Du bi düşüneyim haftasonumu kim çalmış... Hmmm, cts nerdeyse bütün gün bir paneldeydik. Verimli olmasına rağmen cts geçirmek için ne kadar keyifli olduğu konusunda soru işaretlerim de olmadı değil. Allahtan bardaktan boşanırcasına yağmur yağdı da tıkılıp kalmış olmak çok koymadı. Panel eminönünde olduğu için çıkışta mısır çarşısında dolandık biraz. Allahım nasıl bir yer orası öyle... Kendimi varyemez amcanın altın yığınına atladığı gibi yemişlerin üzerine atlamamak için zor tuttum!!! Dalıp çıkmak istedim resmen içlerine. Zaten dayanamayıp 1-2 bişeyler aldım. Aylin yüzümdeki ifadeden nasıl keyifle yediğimi anladığını söylediğinde ise koptum zaten.
Cts panel sonrası dans pratiğine gitme planlarım Aylin'in "ben arkadaşlarımla yemek + dans yapıcam, takılsana" cümlesi ile alt üst oldu. İkna olmam 5 sn kadar aldıktan sonra mısır çarşısı turunu müteakip Taksim'deki kitchenette uzadık. Aylin'in arkadaşları çok şeker, bayağı eğlendirdiler beni de. Sonra 8 felandı orası açması dans öncesi Harvey Nichols'a gittik. Bir rivayete göre en güzel Long Island'ı orda yapıyorlarmış. yediğim fındık fıstık sebebiyle long ısland içmeme konusunda nefsimle yapmış olduğum mücadele son zamanlarda kazandığım en zor mücadeleydi ama başardım. Sonuçta ordan da 10 gibi kalkıp Gossip'e gittik. Ortam fena değil, insanlar genç. Bir de okul teması yapmışlar, tam liseli kaynıyor gibiydi ortalık. Ben 10 gündür dans etmediğim için pek bir beceriksizdim, üzerine bir de başım dönünce geceyi erken noktalayıp eve döndüm. Tam uyku hayalleri kurarak eve girdim ki tlf çaldı ve "north'a gel" dediler. Allahım ayda yılda birileri biyerlere çağırıyor ama hastayım diyerek ona da gitmemeyi başardım. Gerçi aklım da kaldı ama yatağa girer girmez geçiverdi:)
Pazar uyanıp ablamlara gidecektim. Uyandım, bişeyler yerken TV'yi açtım, sonra saçma sapan bir filme takılınca evden çıkmam 12'yi geçti. E yol uzun tabi. Bir de kahve koması eklenince durup kahve al felan derken oraya varmam 1.30!
Allahım dakika ve skor oldu:PPP (ege'nin bana anlattığı filme benzedi. Adam kaç kez izlemişse replik formatında anlattı filmi.. Biran anlatması da film kadar uzun sürecek sandım:)))
Ablamlara bir arkadaşı yemeğe gelcekti, onlarla yemek içmek yaptık akşama kadar. Sonra ben sıkılıp FlyInn'e sürükledim Simay'ı ve bilin bakalım ne yaptım??? ALIŞVERİŞ:)) Network'ten içine girebildiğim ilk pantolonu ve süper bir bluz aldım:) Sonra eve dönme konusunda kesin kararlı bir şekilde ablamlara dönerken ilaç almak için yukarı çıkmam gerekti ve ben iyice çocuklaşıp masaj ve sırt kaşıması karşılığında gece orda kalmayı kabul ettim:)) Yazık onlara da, hem beni ağırlıyorlar hem de rüşvet veriyorlar:))) ama bazen iyi geliyor:))))

8 yorum:

mert dedi ki...

iyi gidiyor:))

Hell dedi ki...

bi arada biz görüşcektik galiba!

Selena dedi ki...

hııı, öyle bir rivayet vardı di mi? Haftasonlarını bir yakalayabilsem:Pp

Hell dedi ki...

Gezi de pizzalar senden, aramadın, suçlusun, bu hafta sonu olabilir misal.

Selena dedi ki...

eee öööö şeyyy kem küm:)

önümüzdeki 2 haftasonu da şehir dışındayım:)

ayrıca pizza yemek yasak. rejim modu... gerçi rejim de kalmadı, yerimde sayıp duruyorum ne zamandır:)

Hell dedi ki...

sen yeme ben yerim.

Anonymous dedi ki...

seni cani gonulden tebrik ediyorum. network den bir pantalonun icine girebilmek her babayigidin harci degil. Good Job!

Uzaklardan Bir Kil

Selena dedi ki...

canım Kıl'ım benim:) bi denesin sen:)