Sayfalar

26 Haziran 2009 Cuma

Haftadan kalanlar

Aslinda oldukça hareketli ve komik bir haftaydı. Ama ruh halim bir o kadar inişli çıkışlı olduğundan yazasım gelmedi. Şimdi toplanma işini bitirip yığıldığım şu dakikalarda bir toparlayayım dedim.

Önce haftasonu: cts kuaför vs işini hallettikten sonra petekle kalamışta bişeyler içtik. Saat 3:30 gibi o ayrılınca ben de kendimi caddeye alışverişe attım. Neymiş? akşam şıkır elbiseler giyip girls night out yapacakmışız. Nerdeyse 7'ye kadar orda burda dolanıp kendime 2 geyik elbise aldım. Sonra soluğu yakari de aldım. Orda ne kadar aldığım elbiselerin altına ebrunun ayakkabılarını uydurmaya çalışsak da benim deve tabanları girmedi tabi. Neyse Özlem'le evden çıkmamız buçuğu geçince ortaköye varmamız da 9:10 oldu. allahtan Oktay İrem'i yalnız bırakmamış da... Derken banyan'da buluştuk. Aman kendisi thai mutfağı konusunda pek ünlüymüş. Menüde pad thai görünce atladım hemen. Gelen yemekten 1-2 lokma aldım, iğrenç bir tat var yemekte. Zorluyorum kendimi ama adlandıramıyorum da ama kesinlikle dayanabildiğim bişey diil. Derken birden şimşekler çaktı. celantro!!! nefret ederim kendisinden de thai mutfağında işi ne. Dehşet içinde tabağı itince özlem dayanamayıp kendininkiyle değiş tokuş yaptı. Onunki de tavuklu bir tür noodle idi. benimkinden hallice, yenebilir modda ama kesinlike sınıfta kalır... Garson tabakların bitmediğini görünce sordu tabi, dedim bunda ne var? kişniş dedi. Demek benim nefret ettiğim o otun türkçe adı kişnişmiş. öğrendiğim iyi oldu.
Yemeğin sonunda petek ve özlemin 2 arkadaşı daha katıldı gruba. girls night out zaten baştan çökmüştü. Gavur adamlar da gelince hep birlikte reina'ya gittik. Benim ilk tecrübem. Hoş mekan ancak tıklım tıklım. Hele bir an özlem'le yıkıldık. Kalabalıkta salınıyoruz. Derken ikimizin de burun direklerini kıran bir osuruk kokusu!!! dehşet içinde baktık birbirimize. Tüm deliller arkamızdaki adamı gösteriyor!!! Biz orda nefes almamaya çalışırken kendisi sessizce sıvıştı ortamdan.
Reina'da bir de ablalar vardı. Ay ne çok eğleniyoruz hahay modundaki muhtemel escort ablalar ve heey bana bakın modundaki aranan ablalar.. onlari izleyip eğlendik biz de. Özlemin abilerden biri alkol duvarını zorlayınca da çıktık ordan.
Pazar yine kızlarla bu sefer FB parkındaki salaş çay bahçesinde idik. 4'e kadar keyif yaptık orda. Sonra aylin'le palladium. bilim bakalım ne yaptık??? biri bana dur desin:)))
Pts olaysızdı sanırım. Sali placebo konseri vardı. İşten çıktım, eve geldim. üstümü değiştirdim. Tam evden çıkıcam bip bip cebe bir mesaj. tırlar gümrüğe takılmış, konser ertesi güne ertelenmiş. Hay şansıma diyip oturdum evde. Ertesi gün ise eniştenin ankaraya gitmesi sebebiyle bizim yakışıklı ile takıldık. Hem çarşamba hem perşembe saadet yaşadık oğlanla.
Bugün de hafta bitti. anca eve gelip tatil için bavul hazırladım. Bavul hazırladım derken ne götüreceğime karar veremediğim için allah ne verdiyse doldurdum. Bir de ne asortik tatil köyüymüş kardeşim adamlar. yok zırt gecesi yok vırt gecesi, bilimum geceye uygun kıyafet hazırladım. Sonuçta 1 hafta için 1 aylık bavulla gidiyorum.
Bavulu kapattıktan sonra baktım çok ağır oldu. Uçakta ceza yiycem. Dedim içinde bişeyler çıkarayım. Açtım geri... baktım.. şampuanı çıkarıp kapattım hahhaha:)))) cezamiz neyse ödiycez artık:)))

1 yorum:

papilo dedi ki...

Ben de Selen Sultan kesin bir deniz dibinde gunesleniyor ki bu kadar suredir sessiz diyordum, kismen tutturmusum...
Umairm o artist tail koyunde internet denen vardir...
Acikca soyluyorum iste KISKANIYORUM seni! :)