Sayfalar

31 Aralık 2008 Çarşamba

Dönüm noktası - new year's resolution mu acaba?

Dün akşam yeni yıl yazımdan sonra içim buruldu birden. Benim için değerli ve keyifli birşeyin yokolup gitmesini düşündüm ve hüzünlendim. Sonra akşam alışverişe çıktım. Önce mecburiyetten gittim (herkes 1-2 tane minik hediye alsın denmiş) ama sonra hediye bakarken mutlu olduğumu farkettim. İnsanlara hediye almayı, yüzlerindeki mutlu ifadeyi görmeyi özlediğimi farkettim. Bunun beni de mutlu ettiğini farkettim. Yeni yılı sevdiğimi, sevmek istediğimi hissettim.
sonra bu sabah uyandığımda yeni yıl neden yeni bir umut olmasın dedim. evet 2007 ve 2008'den nefret ettim. Sevmek istemedim. İstemezsem 2009'un da benim için hiç farkı olmaz aslında. Ama acaba 2009'un da ruhsuz ve mutsuz geçmesini istiyor muyum? Yoksa silkinip kendime gelsem ve hayata olumlu gözlerle baksam, elimdekinin değerini bilsem... Acımı yaşamaya devam etmek, hayattan zevk almak istememek yerine acımı unutmadan mutlu olmaya çalışsam mı dedim. Mutlu olucam deyip mutlu olunmaz ama mutlu olmak istemezsen kesinlikle olmazsın. Ben bu sene istemedim. 2009'da da istemeyebilirim. İşte bugün bunun kararını vericem. Yeni umut dolu bir yıl mı olacak 2009 yoksa 2008'in bir uzantısı mı?

3 yorum:

Anonymous dedi ki...

biri seni eşek sudan gelene kadar döver işallahh. Karar verecekmiş. böyle geçir ömrünü, sen karar verirken yanından aksın gitsin.

Çatlak selena

SUP

Anonymous dedi ki...

Selen, içimden sana sıkıca sarılmak geliyor.. biliyorum kimse bana hak vermeyecek ama, neyse ne diyeceğimi bilemiyorum.. zaten yazdıklarım da anlatmak istediklerimi anlatamıyor. ama uzantı olmasın artık, hiçbir şey bir şeyin uzantısı olmasın.

Selena dedi ki...

zevzek sup:))) en azindan artik farkindayim ve cozum getirme yolunda adim adiyorum:)