Sayfalar

21 Eylül 2006 Perşembe

Yangın vaaaaar....

Malumunuz 2 ay kadar önce yeni binamıza taşındık. hala bilimum tadilat vs devam ediyor. yarım saattir de habire yangın alarmı çalıyor. ama öyle böyle diil, bayağı sinir bozucu bir ses. sonuç: kimse alarmı iplemiyor. az once de bir anons geldi "E blok 2. kat çay ocağında yangın çıkmıştır" diye. hala kimsenin kıpırdadığı yok. gerçi anonsu anlamak icin de bayagi bir dikkat kesilmek gerekiyor ya neyse. hala kimsede tık yok. hatta geyikler dönüyor ortalıkta. ucacaz havaya ruhumuz duymayacak diye. neyse sonra itfaiye sesleri felan de geldi, hala herkes yerinde.
derken bir arkadaş kaynagı mechul bir bilgiyle (tüp patlamış, dogal gaz kacagi varmiş gibi) bir kısmımızı (ben de dahil) aşağıya indirmeyi başardı. gerci ortalıga gaz kokusu gibi bisey de yayılmıştı. tabi biz inesiye olay çözümlenmişti. salak salak indiğimizle kaldık:)
velhasıl diyorum ki ne rahat bir milletiz. alarm cayır cayır ötüyo, kendim dahil kimse iplemiyo. eee, yangın mı varmış, neymiş muhabbetleri dönüyo. alışmışız bize bişey olmaz ayaklarına. tabi bir de habire yanlış alarm olayı da mevcut, kaynagı mechul bir cesaret ve vurdumduymazlıkla dolanıyoruz ortalıkta.

0 yorum: