Sayfalar

9 Ağustos 2010 Pazartesi

Kaçamak

tamam, bir hafta kabus gibi geçti ama itiraf ediyorum cts kendime izin verdim. hele de cuma 2'de çıktıktan sonra. cts sabah 11 gibi kalkıp bir koşu havuç tatlısı yaptım. Amaç Burkay'daki kısır partisine tatlı olsun. tabi ben özendim ya, mutlaka bişeyler ters gitmeli. Bu sefer de öyle oldu, benim tatlı oldu mu fazla tatlı. yiyen direk şeker komasında:( tadım kaçtı ama elden bişey gelmez. gidip kuaföre artık insanlıktan çıkan ellerimi de insani kıvama getirdikten sonra doooğru Burkay'a. (üsküdarda bekleyerek geçirdiğim 45 dakikaya değinmek istemiyorum. allahtan selim ve burak var da, onları taciz edip eğlendim)
Ben olay sadece kısır + dvd partisi zannederken olay boyut değiştirmiş. kısır + patates salatası + makarna salatası + bilimum kanepe + dvd partisine dönmüş. neyse hazırlıklar yapıldı, bir leğen kısır hazırlandı (abartmıyorum, gerçekten leğendi). bu arada ben gelecek haftasonu gruba takılıp kaş'a gitmeye heveslendim ama havalimanı - kaş transferi tatilden pahalıya gelince vazgeçtim.
izlenecek film julie & julia. ben filmi daha önce izlemiştim ama grup halinde seyretmek pek bir keyifliymiş. bu sefer daha da çok eğlendim. hep birlikte gülerek ve tıkınarak izledik filmi. bütün bunlar bittiğinde saat 10 olmuştu bile. zorla benim süper şekerli tatlımdan da yedikten sonra narpera'ya gitmek üzere yola koyulduk.
aaa tabi günün asıl baş konuğundan bahsetmeyi unutmamak lazım: sıcak ve nem. durduğun yerde sular süzülüyor her yanından. salondaki vantilatör en bi rağbet gören alet oldu evde. herkes sevgi gösterip etrafında dolandı bütün gün. akşam evden çıkış daha bir ferahlatıcı oldu. hafif esinti bir mest etti ki anlatamam. önce leyla'nın terası diye bir yere uğradık. güya teras ama yaprak kıpırdamıyor. allahım sanki oturduğumuz yerde biri üzerimize sıcak su döküyor. put gibi otursan dahi kurtuluşun yok. eriyip akıyorsun resmen. sıcağa dayanamayıp kaçtık hemen ordan. narperada aldık soluğu. en azından sokaktasın, arada esiyor falan. netekim gece boyu esinti ile köşe kapmaca oynadık. dolanıp esintiyi yakalayıp orda dikildik:))) niye orda dikiliyorsunuz diye yanımıza gelen "aaa burası serin" diyerek kaldı, sonra hoop başka köşeye:)
gecenin sonucu 1 bira, 2 narpare, bol ter! cezası: pazar günü baş ağrısı. bu sıcakta bir de içersen olacağı budur!!!

0 yorum: