Sayfalar

12 Ağustos 2010 Perşembe

PS özürlü insanım ben:(

Dün akşam eve gidince deneme amaçlı oyunumu açtım. İlk PS tecrübem olacak kendisi. Gerçi Ege'ninkinde biraz oynamışlığım vardı ama yıllar önce.
Açtım oyunu, önce karakter tanımlamak gerekti. Yarım saat falan sürdü hiç abartmıyorum. Yok kaşı, gözü, burnu, burun mesafesi, genişliği derken hööh oldum! lan ben 1 adama yarım saat harcıyorsam Allah'a kolay gelsin:) (ok, çarpılmadan konumuza dönelim)
Oyun başladı, hikayesini dinledim, iyi güzel. Sonra nihayet benim karakteri ortaya çıkardılar. Bir yere gidip şarap alıcaz. Alıcaz almasına da daha ilk sahneden çuvalladım ben. Milyon tane komut var, sağa basınca bilmem ne oluyor da üçgen başka bişey yapıyor vs. ilk önce kervan yolda düzülür dedim, pek sallamadım, başladım yürümeye ama o ne, karşıda konuşan adamlarla iletişim kuramıyorum. lan hangi tuştu şu msg gönderen. O tuşu ararken bilimum başka ayar daha buldum. yok dövüş skilleri, yok kılıç bilmemnesi!!! hö? diye baktım ekrana. elimde kumanda gibi gözüken uzay gemisi büyüdükçe büyümeye başladı! Babamın "kızım ben elektroniklerden anlamıyorum" demesini şimdi anlayabiliyorum. İnsanın gözü korkuyor resmen:( Yarın elime kağıt kalem alıp tek tek yazacam hepsini. bu ne be, oyun mu oynuycaz yoksa doktora tezi mi yazıcaz???

0 yorum: