Sayfalar

31 Ağustos 2007 Cuma

Çölde su arasam ütü bulurum...

Allahım nedir bendeki bu talihsizlik anlamış değilim! Gerçi bir yandan talih olarak da adlandıranlar olabilir ama bu benim huzursuzluğuma çözüm üretmiyor.
Neyse uzun lafın kısası bugün tam öğlen yemeği için arkadaşların yanına inmiştim ki telefonum çaldı. Yöneticiler toplantısı varmış, Genel Müdür soruyormuş. Ben hödö ama ne yöneticisi felan derken Jülide'nin yokluğunda yegane kıdemli olarak katılmam gerektiğini farkedip toplantıya koştum. Konu yeni bakana yapılacak brifing. Sunum felan hazırlanacakmış. Allahım dairenin en kıdemlisi benim ama aynı zamanda en çömez de benim!!! Neyse mevcut sunumlar üzerinden giderek bişeyler toparladık, ilk üzerinden geçiş çok komikti. Her daire bişeyler yapıp biraraya getirdiği için bu ne perhiz bu ne lahana turşusu şeklinde bir sunum olmuştu. Hele bizim slidelarda sorulan sorulara "bilmem, vardı biz de güncelledik" cevabı bence günün olayıydı. Neyse sonra sunumu alıp tekrar adam etmeye çalıştık. Birazdan ikinci tur üzerinden geçicez.
Bu arada yarınki brifinge de daire başkanları / en kıdemliler girecekmiş sanırım. Ben ufak çaplı uçuklamaya devam ediyorum. Şansıma genel müdür yardımcısı da izinde. Yani biri soru sorarsa nanaylardayım:(

0 yorum: