Sayfalar

10 Ekim 2007 Çarşamba

Muradıma erdim:)

Sonunda bugün gidip kaburga dolmamı yedim. Haftalardır sayıklamaktan bir tarafım şişecekti resmen. Ramazan bitmeden nihayet bugün muradımıza erip son iftarı Recep Ustada yaptık gene.
Amcamlar pek ekabir. İftardan 15 dakka önce geleceksiniz diyorlar. İftar zaten 18:28, yetişmen mümkün değil. Allahtan Burak vardı da zamanında gidip masamızı tuttu. Grup da çok komik. Gökben, Ayşe, ben ve Burak. Gökben Burak'ı 1-2 dakika falan anca görmüştür. Ayrı ayrı gittiğimiz için de onlar benden önce vardılar. Ben gittiğimde çoktan oturmuş ve tanışmışlardı, beni yormadılar.
Burak ve benim performans süperdi ama Ayşe ve Gökben zayıf çıktı. Onların yemediklerini biz havada kapıştık. Final yine irmik tatlısı ile muhteşem oldu.
Yemeğe Burak'ın kırdığı paşa kızı potu damgasını vurdu. Yine çok eğlendim.
Yemek sonrası kahve için D&R - Gloria Jeans'e gittik. Gecenin o kısmına da benim Ayşe'nin arabasına bindirip plakayı kırmam ve Burak'ın arabayı 3 seferde park edememesi (kızlar bunda benim suçum olduğunu iddia etseler de bence yok) damgasını vurdu. Aküsü bitip orda bekleşen çocukları önce panitip sonra eğlendirdik:)))
Nihayet Gloria's ulaştığımızda bizi bir sürpriz bekliyordu. Maalesef kış uykusuna geçmişler, 9'da kapatıyoruz dediler:( Çok bozulduk ama elden ne gelir... Alelacele bişeyler içip kalktık biz de.
Yarın mesai güya yarım gün ama içimden bir ses akşama kadar Hazinedeyiz diyor...

2 yorum:

selim dedi ki...

mutlusun di mi:)
afiyet olsun...

demek ankara'da "gloria's" diye bi yer var, yeni mi?
hehe:)

Selena dedi ki...

mutluyum:)

öf, adını öyle uzun yaparlarsa Gloria's da derim GJ de derim G de derim... alla allaaaa

ayrıca koydukları el ilanı hem eskiydi hem de buruş buruş. hıh!!!