Sayfalar

2 Şubat 2011 Çarşamba

Bir eksiğim bu kalmıştı

Geçen hafta yarım kalan beynimle, düşünmeden bir tatil planına evet dedim ve hatta yine düşünmeden biletimi bile aldım. düşünmeden diyorum çünkü gerçekten külfet/nimet dengesi incelemesi vs yapmadım. sonuç, dönüşü olmayan bir yola girdik.
efenim plan martta 1 hafta bansko mudur nedir oraya gitmek. iyi tamam gidelim. biletler ucuz, otel pahalı değil ama otu püsürü derken maliyet giderek artıyor. en eziyeti ise vize. aptal bulgarlar sanki ülkelerinde gözümüz varmış gibi vize koymuş. evet, yeşile bile. belge olarak da annenizin nikahını getirin demişler. yok sgk belgesi, yok 2 nüsha (asıl olacak) seyahat sigortası, biyometrik resim her ne ise ondan, hesap cüzdanı, vize parası, uçak bileti, otel rezervasyonu, ayak kalıbı, diş filmi, akciğer sintigrafisi, iyi hal kağıdı:PpP... tamam son 4 kalemi ben uydurdum ama onları da isteseler şaşırmazdım. tüm bunları toplayıp bir de vize başvuru formu dolduracakmışız. tatile gidiyoz yaa hepi topu, vatandaşlık başvurusunda bulunmuyoruz yani.
valla şu vize eziyetini önden farketseydim hiç bulaşmazdım. zaten nedense böyle bir isteksiz isteksiz gidiyorum ama... neyse hadi bakalım...

3 yorum:

Bezen Hindistan dedi ki...

ucaga binince gecer:)) iyi tatiller simdiden

MsPiggy dedi ki...

dur yav daha 1 aydan fazla var:)

Adsız dedi ki...

Bu ulkelere gercekten hic gitmemek lazim. Paranla rezil olmak gibi bir sey.
uzaklardan bir kil