Sayfalar

16 Eylül 2007 Pazar

Şudur budur*

Haftasonu sonu itibariyle ruh halim bayağı düzelmiş durumda. Önce cuma günü eve gidip saatlerce puzzle yaptım. Bu arada tv sürekli açık olduğu için cnbc-e de ne kadar dizi varsa sanırım 2şer kez izledim. Aklım ve gözüm puzzle da olduğu için çok emin değilim. Ama diziye olan aşkımdan dolayı Hatırla Sevgili sırasında puzzle'a mola verdim. Gece 2 gibi yattığımda gözle görülür ilerleme kaydetmiştim.
Cumartesi kalkıp Murat ve Ege ile CEPA yaptık sınra eve gelip puzzle ve aynı dizilerin 3. tekrarı!!! Sanırım replikleri ezberlemişimdir. Saat 5 gibi Gülden aradı nerdesin diye. Aslında ona gidecektim. Ben de pılımı pırtımı toplayıp gittim. Gece 1'e kadar bilimum kız muhabbeti yaptık.
Bu hafta sanırım kısmetin CEPA'dan açılmış olsa gerek ki bugün de oraya gittik. Önce Muti ve Gülden'le çocukları eğledik sonra Murat ve Ege ile sinema. Onlarla dedimse ayrı filmlere girdik. Onlar raratouille ben de "I now pronounce you chuck and larry". Film öyle aman aman olmamakla birlikte komikti. Bayağı eğlendim. Sonra eve gelip hala ne olduğunu anlamadığımız ödev üzerinde eğlenip Ege'nin kitaplarını kapladım. İlk haftaki performansa bakılırsa pek kolay bir dönem olmayacak hepimiz açısından. Meee!!!

*copyright Selim:)

1 yorum:

Anonymous dedi ki...

benden başlık çalmayı biliyorsun ama bir gün de "hadi gel seni de Cepa'ya götüreyim demedin!!!