Sayfalar

18 Ağustos 2008 Pazartesi

Kim taşınıyor ki? Ben mi?

İstanbul'a göçüşüme şunun şurasında 10 günden az kaldı. Ama ben taşınacak kişi ben değilmişim de başkasıymış gibi davranmakta ısrar ediyorum. Yani vedalaşma bahanesiyle bütün arkadaşlarımı görme çabası haricinde herhangi bir hazırlık yapmıyorum. Buluşmalar da zaten aktif olan sosyal hayatımı bir miktar daha hızlandırmaktan başka bir şey değil yani.
İstanbul'la ilgili girişimler hala sıfırda. Ofis değişeceği için ev arama derdim yok. Ev aramadığım için taşınma telaşesi henüz sarmadı. Ama bu kaçınılmazı ertelemekten başka bişey de değil.
Yaptım diye sevindiğim yegane iş babamın evinde bırakmış olduğum resim ve kitaplarımı kolilemek oldu. Malum o ev de boşalacağı için onların da toparlanması lazım. İstanbul'a gittikten sonra bu işe zaman ayıramayacağımdan cumartesi gidip resimlerimi, kitap ve oyuncaklarımı paketledim. En çok resimler mutlu etti beni. Tozlu kutularda geçmişe ait yüzlerce belki bin kadar resim buldum. En çok da annem ve babamın gençlik resimlerini bulduğumda sevindim. Hepsini özenle koliledim ki taşınırken onları da alabileyim. Bir de peluş hayvanlarım. Hepsi tozdan kararmış gerci ama olay bir makineye atmaya bakar:)
Cumartesi 3 saatlik ameleliğimi 3. kez mamma mia! ya giderek kutladım. Filmin ardından Panora num num da kocaman bir pitcher dolusu margaritayı 2 kişi devirince ne rejim kaldı bende ne de muhakeme. O kadar alkol insanın dilini de çözüyor haliyle. 3 saat kadar vıdı da vıdı, vıdı da vıdı:)))))
Cumartesi iş yaptım!!!!! diye pazar dinlendim. Dinlendim diyorum ama sabahın 8'inde bir gerizekalının ağaca bağlayıp gittiği hayvanın durmak bilmeyen havlamasıyla uyandım. Aslında sadece ben değil bütün mahalle uyandı. Hayvan bütün mahalleyi uyandırdıktan sonra öküz sahibi gelip aldı. Ama uykum bir kere kaçmıştı. O kadar erken uyanmanın da etkisiyle akşama kadar bir o tarafa devrildim bir bu tarafa. Bavul toplamak, kıyafet ayırmak mı? o ne ki? Daha 10 gün var bu işler için. Elbet bir gün yaparım:)))
Ben nasıl gidicem yaaaaaaaaaa???

4 yorum:

Hell dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Selena dedi ki...

bir adet danışmanlık şirketinde çalışcam. işi öğrenince bana da danışcaklar:)

dilayra dedi ki...

bu gidisle gidemeyeceksin gibi gorunuyor selena:))
bosverrrrr...
hayat guzel:)

mert dedi ki...

kac ev birden boşaltıyorsun ki böyle, sülale boyu mu göcüyorsunuz nedir. bu arada erken ama istanbulumuza hoşgeldin diyeyim şimdiden...