Sayfalar

17 Ağustos 2008 Pazar

Veda Turları

Gidişime sayılı gün kaldığından her boş vaktimi birilerine veda ederek geçirmeye çalışıyorum. Aslında bana hala gidiyormuşum gibi gelmiyor ama konuştukça ve vedalaştıkça yavaş yavaş gerçeğin de farkına varmaya başlıyorum.
Bu hafta nerdeyse her gece dışarıdaydım. Çarşamba Oya'ya bebek görmeye, perşembe renginle sinema, cuma önce Barışla yemek sonra Harzemlerler rakı. Cumartesi babamın evine gidip orda bırakmış olduğum eşyalarımı toplamaya başladım. Başta resimlerim. Çok resmim olduğunu hatırlıyordum netekim yanılmamışım. Resim ve peluş hayvanlarım kocaman bir koli oluşturdu. Okul kitap ve notları ve derken 4 koli paketledim kaşla göz arasında.
Bu hafta da pek farklı olmayacak gibi görünüyor. İstanbul'a gidene kadar alkolik olmazsam iyi valla:)
Öyle komik ki bakışımı çevirdiğim herşey bende bir soru işareti yaratıyor. Burda hiç düşünmeden yaptığım, günlük hayatın düzeneğinde devam eden herşeyi İstanbul'da yeniden keşfetmem gerekecek. Alışveriş yapacağım market, bineceğim otobüs-dolmuş, gideceğim kuaför, ayakkabımın bağı kopsa alacağım dükkan, pantolon daraltmak istesem gideceğim terzi ve herşeyden önemlisi yaşayacağım semt ve yeni ev... Belirsizlik derecelendirmesinde 10 puanla en üstte yer alan en büyük soru...
Hayatımın ikinci büyük macerası:)

0 yorum: