Sayfalar

13 Mayıs 2010 Perşembe

Bu ne menem bir posttur???

Bugün nasıl eve gidip şarabımı açıp güzel bir film izleyesim var anlatamam. Şöyle keyifle koltuğa kıvrılıp şarabımı açıp keyifli bir film izlemek istiyorum... ya da acaba çıkıp sahil kenarında mı yürüsem... ama kafam o kadar yoğun ki ne o ne de bu yapılası gelmiyor şu anda. şöyle beynimin bir düğmesi olsa, arada bassam boşalsa, deşarj olsa:)
...
ya bizim ofisin karşısında bir kahve var. hergün bisürü amca geliyor. mesela bir tane çakma cüneyt arkın var. uzaktan bakınca insanın gidip imza isteyesi geliyor. neyse bu amcalar sabahtan akşama kadar okey oynayıp çay içiyorlar, habire şakır şukur taş sesleri vs. işkence gibi resmen, insanın canını çektiriyor adiler. hele yazın 1-2 masayı da dışarı çıkarıyorlar...  bigün "eeaaah yeter be!" diyeceğim ve kendimi koşarak aralarına atacağım. yakındır, bekliyorum:)
...
üç gündür dilime takılmış bir tekerleme var, ama yarısını hatırlıyorum diğer yarısı yok. kafayı sıyırcam. şöyle diyordu: bahar geldi çiçek açtı, ... ormana kaçtı. ama o .. ne işte onu bir türlü hatırlayamadım. selen ormana kaçtı diye söylemeye çalışıyorum ama olmuyor olamıyor...
bahar geldi çiçek açtı...

7 yorum:

Chat Noir dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Chat Noir dedi ki...

şarabını aç ve almost famous'ı izle. benim de aklımdan geçen şey buydu tam olarak. malum burda deniz yok rezil şey:)

Bilge dedi ki...

Sahile git sahile. Sarabi da al :)))

MsPiggy dedi ki...

hee sonra bana şarapçı muamelesi yapsınlar!!!

Selim Karakaya dedi ki...

üstün açık kalmış senin, kendine gel!:)

理想 dedi ki...

google bile bilmiyor bu tekerlemeyi.. gerçi lambada sandaleti (veya terlik) bilmiyordu ama :)

MsPiggy dedi ki...

ben de aradım ülkü... umutsuz vaka:(