Sayfalar

17 Eylül 2010 Cuma

"Baş ağrısı" da olmasa:)

Kadınları tilt eden sorular vardır. Cevabını utanmadan verebilmen için biraz büyümen ve belli bir olgunluğa erişmen gerekir. Yine de bazen doğru cevabı veremez, kıvırırsın.

Birincisi: neden denize girmiyorsun?
e be höh yani kardeşim, kaç yaşındasın sen? denize/havuza girmeyen dişinin vardır bir sebebi. Büyümüşlerse regl hadisesini bildikleri veya açık açık söylemiş olduğundan dolayı sormayabilirler. Ama gençken öyle mi? Zaten 10 günlüğüne kampa gitmişsin, lök diye gelmiş ortasına oturmuş kör olasına illet. Bir önceki gün haydi huydu diye tramplenden atlayıp deve güreşi yapan sen, birden şortunla bütünleşik yaşamaya başlamış, denize haşin gözlerle bakıyorsundur. Bu yetmezmiş gibi çarpıcı soru gelir "hadi, neden girmiyorsun?" kıvırırsın bişeyler, ay canım istemiyo, üşüdüm, bilmem ne. ısrar üstüne ısrar!!! e yuh yani kardeşim... o yaşlarda söylemekten de utanırsın hani. sanki kötü bişey yapıyorsun. ya da bizim zamanımızda öyleydi. biyolojik illet işte! bu kabustan kaçmanın bir yolu da fazla ortalarda görünmemeye çalışmaktır. Bu sefer gene meraklanırlar:) Sen ıkınır sıkınırsın. etraftaki kız arkadaşların anlamsız kaş gözlerinden ya durum anlaşılır ya da ordan kaçmak durumunda kalırsın.
O yüzden teee o zamanlardan ahdetmiştim, oğlum, yeğenim vs. erkek bebelere denize girmeyen kızlara neden diye ısrar etmemesi gerektiğini öğretmeye.

İkinci soru: neden suratın asık?
- ağrım var:(
- neren ağrıyo?
-... başım!
allahdan baş ağrısı da bir illet de sen 2 büklüm olmuş regl ağrısından kıvranırken "başım" diye yutturabiliyorsun:) o biraz daha zararsız modu, kıvırmak daha kolay. ama insan regl ağrısı ve asabiyeti içerisindeyken batabiliyor:)
evet tahmin ettiğiniz üzere regl ağrısından kıvranıyorum ve yukarıdaki diyalogu aynen yaşadım:)

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Komik kızsın sen Selen:) Artık öyle değil, herkes rahatlıkla söyleyebiliyor.. Geçmişte daha orkid bile yeni yeni ortaya çıkmıştı, ve çok uzun bir süre monopoldü..Şimdi reklamlarda her bir marka var, normalleşti yani...Her şey 2001 sonrası AKP ile değişti ya, bu da öyle:))

MsPiggy dedi ki...

ahahah hakkaten:) Allahtan AKP var:)

asıl komik sensin kızım, sessiz ve derinden:)