Sayfalar

22 Eylül 2010 Çarşamba

Milletimin gözünü seveyim

Tamam, çıkarcıyız, pisiz, cahiliz, yobazız falan filan ama iş bitiriciyiz yaa! milletimin, pratikliğinin, kafasının çalışmasının gözünü seveyim. 5 gündür 1 raporu email ile ingiltereye göndermeye çalışıyorum. Önce serverları blokladı. 2 gün sonra serverlarında takıldığını öğrendik. sonra gmail hesabı istedim hatun kişiden. aklınıza gelebilecek her mailden (yahoo, gmail, iş) gmail hesabına gönderdim. bu maillere ne olduğu konusunda hiçbir fikrim yok. sonra bizim uyarımızla serverlarındaki problemi çözme girişiminde bulundular (bizden gelen mailleri spam görmemesi). sonra mail ellerine ulaştı ama bu kez de açamadılar (bkz winzip). dosyayı açamadığı için orjinalini istedi (12 MB). dedim sizin server bu büyüklükteki dosyayı alır mı? sen gönder dedi. aramızdaki son yazışmalar:

"Dear X,
My server doesn’t allow files larger than 10MB, therefore I have just sent the report from my gmail account (...@gmail.com). Please let me know if you receive it.
Best regards
selen"
gelen cevap
"Selen-
 Have you sent it from your gmail account to this account?  If not, please do.  And can you let me know your gmail account address- I will forward to our IT team to release the emails to me.
 X"
bendeki tepki "salak mı bu????"
cevap:
"X,
 Thats what I was trying to say. I have sent it from my gmail account which is ...@gmail.com
Best regards
selen"
bu arada bu istedikleri rapor güya acildi ve benim cts işe gelmeme sebep oldu!!!

0 yorum: