Sayfalar

10 Ocak 2007 Çarşamba

Konu yok

Yazasım geldi ama öyle yazılacak bariz bir konu malesef yok.

Birkaç gündür üzerimde bir kırıklık var. Bayram sırasında pekçok insan hasta olmuş, sanırım kendimi eksik hissettim. Pazartesi aksam sürünerek spora gittim ama tamamlayamadım bile. Eskiden lay lay lom şeklinde yaptığım yürüyüşte bile çok zorlanınca ağırlıklara geçmeden evin yolunu tuttum. Bugün de kendimi hala çok yorgun hissettiğim için sporu ekmeye karar verdim. Gerçi benim tembellikler hep böyle başlar ama hakikaten kendimi yorgun hissediyorum. Umarım çok uzatmam olayı.

Dün akşam yine telekomun maçına gittik Ege'yle. Bu sefer Papa gelmediği için yollar açıktı. Ama Ege Papa vardı, trafik kötüydü olayına takılmış, ışıkta bile dursak "papa mı çıktı?" felan gibi sorular sordu:))) Artık Papa'yı ne sanıyorsa. Tabi yolun büyük kısmını çocuğa Papa nedir, neden trafiği felç ederi anlatmaya çalıştım ama sonuçtan pek emin diilim. (hemen burda bir dip not: Tatilde konuştuğumuz bir bayan Papa'nın ziyaretini sordu. Biz de herkesin pek kötü andığını çünkü trafiğin felç olduğunu söyledik. Megerse almanyada bomboş sokakları gösterip ilgi yoktu felan demişler. çok güldük). neyse dedim ya Papa yoktu bu sefer, zamanında ulaştık salona. Talep de diğer maç kadar değildi. Sanırım bunda karşı takımım yunan olmamasının etkisi büyük:) Sonuç gene galibiyet oldu. Tuttuğun takım kazanınca maç izlemek daha keyifli oluyormuş. Maça giderken yolda Ege'yi tezahurat etmezse bir daha maça götürmeyeceğim konusunda tehdit ettiğim için bayağı bağırdı çocukcağız. Zavallı çocuklara tehdit etmeden bişey yaptırmak mümkün olmuyor zaten. Bu arada kendisiyle yaptığımız pazarlık sonucunda play station artık benim oldu:P Çok saf oluyor bazen bu veletler:) (Geçen hafta ona kale almıştım. Çok beğenmiş. Hatta playstationdan bile çok sevmiş. onu da ben almıştım zaten. ben de o zaman ps benim olsun diyince hemen olur dedi kekim.)

Gidecek film arıyorum bu aralar. blood diamond henüz gelmedi ülkeme. Şimdi listemde deja vu bulunmakta. bir de chic flick olaraktan the holiday. ama ona gidecek kız bulmam lazım lakin burak hayatta gelmez. Burak dedim aklıma geldi. Geçen Burak'a bloguma bakmadığı için sitem ettim. "Niye bakayım ki, hepsini biliyorum zaten" dedi. Doğru söze ne hacet!!!

0 yorum: