Sayfalar

15 Ocak 2007 Pazartesi

Macellan

Cumartesi günümü Özge'ye tahsis ettim. Kızcağız gittiğinden beri doğru dürüst görüşememiştik zaten. Gerçi günü tahsis ettim dediğime bakmayın ancak 13:40 sularında buluşabildik. İlk işimiz tıkınma işini aradan çıkarmak oldu. Ne zamandır gitmiyormuşuz ikimiz de Kuki yapalım bari dedik. Oturduk. Ne yiyeceğimize karar veremediğimiz için steak sandwich ve peynirli salata istedik. Açlık oranımızı biraz abartmış olacağız ki - ya da porsiyonlar büyüktü- tabaklarımızı bitiremedik bir türlü. Tabi bunda çayın yanında gelen kurabiyelerin payı da büyüktü.
Neyse sinemaya gitme hevesinde olduğumuz için 3 gibi Kuki'den kalkıp yola koyulduk. Tabi Tunalı'dan çıkabilmek bir ölüm. Nihayet Eskişehir yoluna ulaştığımızda Özge benzin almak isteyince ben de fırsattan istifade düşen plakamı taktırdım. Sonuç olarak 4 olmadan Bilkent'e varmıştık.
Ben son zamanlarda sinema olayını biraz abartmış olduğum için çoğu filmi görmüştüm. Yine de 2. kez görmeye itirazım olmadığından The Holiday'e gittik. Ben filmi ilkinde çok eğlenceli bulmuştum gene çok eğlendim. Bence mutlu, hoş ve de boş bir film. Gerçi ben gene ağlayacak yerler buldum ama çıktığımızda ikimiz de gayet güleç moddaydık.
Tabi adamlar film boyunca şişelerce alkol tükettiği için bizim de canımız bişeyler içmek istedi. Bilkent'te tek alkol alternatifi Macellan olduğu için de oraya yöneldik.
Meğersem Macellan ne hoş bir yermiş!!! ve hatta akşamları ne kadar daha da hoş oluyormuş. Klasik bira şarap takılmayalım diye kokteylleri bir yokladık. Alternatifler bayağı boldu. Ben herzamanki gibi Long Island Ice Tea istedim, Ozge ise Mojito takıldı. İçkiler gayet güzeldi. Benimki biraz sert olmuştu gerçi ama iyi geldi. Sonra müzikler de gayet eğlenceli idi. kokteyllerimiz üzerine şarap arasına hot wings vs ekleyince garsonlar bir miktar şaşkınlık geçirdi tabi ama biz çok eğlendik. Masaya gelip giden meyve ve fıstık tabaklarını hiç itiraz etmeden boşalttık. Bir saat oturup bişeyler içer kalkarız diye girdiğimiz Macellan'dan 23 sularında gayet çakırkeyif ötesi bir şekilde ayrıldık. Sonuç ben o halde eve dönemeyeceğim için Ozge'ye sığındım:)
Gerisi malum, Pazar günü bir akşamdan kalmalık, bir yorgunluk:)))

0 yorum: