Sayfalar

11 Mayıs 2008 Pazar

Biri bana dur desin

Ben iyice kontrolden çıktım bu aralar. Çarşamba günkü muhabbet yetmemiş olacak ki 2 gündür yine fıttır fıttır dolanıyorum.
Dün akşam üzeri telefon çaldı. Arayan Saltuk. Ankaradaymış ve hatta Hazinedeymiş. Onla biraz takılıp milleti dolaşalım derken saat 7 oldu, hadi yemeğe gidelim dedik biz de. Gülsün, Saltuk, ben Bilkentteki Macellan'a gittik. Hem bahçesi olsun hem alkol olsun dedik. Ama hava soğuk olduğundan içeride oturduk. Saat 9 küsür falandı dağıldık. Sonra ben enişteyi alıp eve geldim.
Bugün kaç günün yorgunluğu ile 10.30 gibi uyandım. Sallana sallana 12 gibi kahvaltıya oturmuştum ki Hülya aradı. Şenlik sebebiyle ODTU ye gitme hayalimiz vardı ama hava serince olunca ondan vazgeçip rotayı Optimum'a çevirdik. Hedef Simay'a hediye almak. Saat 12:30 falandı evden çıktım. Çıkış o çıkış. Önce Hülya ve Emre'yle Optimum. Ordan Simay'a hediye ve kendime bluz aldım. Saat 3 suları ordan ayrılıp onları eve bıraktım ve Saltuk'u evden alıp 4'de kızlarla buluşmak üzere Konutkent Kıtır'a yollandık. Vardığımızda tabiki bizden başka kimse gelmemişti. Neyse önce Zeynep sonra Gülsün, Okan ve Selçuk da geldi. Saat 18:40 a kadar bilimum aperatif eşliğinde içtik. 10 parmak daldığımız tavuk kanatları, yok tavuk strip yok kıtır tabak falan bilimum çeşit takıldık.
Saat 18:40 olduğunda 2 gündür yaptığımız aktiviteler yetmediği için Saltuk'la bu sefer de teşvik tayfasıyla buluşmak üzere ordan ayrılıp 4. caddedeki kanatçıya gittik. Benim planım da 9 gibi ordan da ayrılıp Bülent ve Cerenle sinemaya gitmek. Yalnız yine herkes geç geldiği için rakı muhabbeti 7 değil 8 de başladı ve ben de yüksek ısrar üzerine sinemayı ektim. Grup geçen günkü gibi. Harzem, Şerif, bu sefer Mustafa Bey, Saltuk ve ben.
Az evvel az yemişiz gibi Kanatçı da da bilimum meze, kanat ve rakı takıldık. Muhabbet gene süper. Masada gıyabında bulunan bilimum insan:) TS-FB maçı bittikten sonra Ayça da geldi. Geceyarısına doğru Kamil teşrif etti. Bu arada burası bizi kesmeyince hadi bara gidelim dendi. Ben November diye teklif etsem de Ayça Wall deyince onun hatrına hep beraber teee Konutkent Wall'a geri geldik. Orası da nasıl şık ve tiki bir yer. Yalnız muhtemelen maç sebebiyle tenhaydı. Biz de birer içki içip 2 falandı ordan çıktık.
Bu arada Kamil maçı başka bir restoranda izleyip 2-3 parça şeye dünyanın parasını ödemiş, bir de aç kalmış. Kanatçıya geldiğinde de mutfak kapanmıştı. Sonuçta saat 2 de hala aç olduğu için Wall'dan çıkıp bu kez de köyün içindeki profesöre gittik. Orda kokoreçler yendi, yüzler güldü. 2.30 felandı artık geceyi noktalayıp eve döndük.
Ben de evden çıktıktan 15 saat sonra eve girmiş oldum.
Yarın için henüz plan yapmadım... nereye gitsem ki:)

0 yorum: