Sayfalar

24 Haziran 2008 Salı

Bekarlık

Cumartesi Ege'yle Simay'ı İstanbul'a yolcu ettim. Onlar şimdi 2 hafta orda kalacaklar. Bu arada ben de bekarlık günlerime geri döndüm tabi. Bana bir zararları olduğundan diil ama bekar olmak güzel bişey:)
Mesela cts leyleği havada gördüm. Simay'ları yolcu ettikten sonra İstanbul'da yaşayan ve uzun zamandır görmediğim bir arkadaşım Ankara'ya gelmiş, onla buluştum. Ordan çıktım Özlem'e gittim. Akşam ve pestil formatında geldim.
Pazar da pek farklı değildi. Öğlen evden çıkıp balkabağı olduktan sonra anca döndüm. Bu sefer de önce Hülya ve ekleri ile Banu'ya gittik. Sonra ben geceye Hülya'da devam ettim. Kızım ertesi gün kalabalık misafiri varmış, kimin umurunda... Oturdum valla gece yarısına kadar. Onur'la tavla oynadım ama adam çok ballı. Tek kurtuluşu 6-2 atmak olan bir pozisyondan 6-2 atarak çıktı adam yaaa! inanılması güç bir bal... ama görür o! intikamım acı olacak hehe!
Bu arada öğlen bebek görmeye gidiyoruz ya, hemen fiştikledim Emre'yi. sen de kardeş ister misin diye. İstemezmiş. Peki dedim ya leylek getirip bırakıverirse? "başkasına veririz" dedi. Valla anası ben bilmem, sizinki kardeş mardeş istemiyo:)

0 yorum: