Sayfalar

21 Eylül 2008 Pazar

Haftasonusu

Haftaiçi nasıl geçiyor pek anlamıyorum ama haftasonu ondan da beter. Bir bakıyorum pazar akşamı olmuş bile.
Cumartesi yoğun sayılırdı. Önce mezunlar derneğinin düzenlediği bir söyleşiye gittim. Finans sektöründe çalışan üst düzey yöneticileri çağırmışlar, anı ve deneyimlerini aktardılar. Çok eğlenceli geçti diyebilirim. Söyleşi çıkışında Taksimde Burak ve Sinemle buluştuk. Ben çok aç olduğum için yemek yiyecek yer aradık ama tam iftar vakti olduğu için uğradığımız ilk birkaç yerden eli boş döndük. Sonra çiçek pasajına girdik. Allahtan orda yer varmış, oturduk hemen. Saldırdım mezelere ve herzamanki gibi ana yemeğe gelemeden tıkandık. Yemek sonrası da gene oralardaki bir bara geçtik. Bizimkiler arabalarını park ettikleri otoparkın 12de kapandığını iddia ettiklerinden 11 gibi kalktık.
İstanbulun güzel yanı saat kaç olursa olsun etrafta bisürü insan olduğundan sen de kendini ayakta olmaya şevkli hissediyorsun. Ankarada olsa uykun gelip çekileceğin saatte hala enerjik ve dimdik kalabiliyorsun:)
Pazar günü ise havanın gazabına uğradı. Güya hava güzel olacaktı ve ben adalara gidecektim. Ama hava soğuk ve yağıslı olduğu için bırakın adaları evden bile doğru düzgün çıkamadık. Bütün gün pinek modunda bilgisayar başında aptır saptır şeyler yaptım. İşe yarar yegane adım prison breakin bölümlerini indirmek oldu:) Şimdi sıra izlemekte:)

0 yorum: