Sayfalar

12 Ekim 2009 Pazartesi

son dakika neşesi

Haftalardır kurban bayramı civarı Cenevre'ye gitme planı yapmaya çalışıyorum. İşler yoğun diye bir türlü organize olamadım. Sadece bayram mı gitsem, arkasından 2-3 gün daha izin mi alsam, aa ordayken konser yakalar mıyım? tüh yakındaki konserler önceki haftaymış vs modunda dolanıyordum. Tabi bir yandan da süre kısaldığı için biran önce karar verme baskısı artıyordu.
Bugün nihayet gidip patrona "şu şu tarihler" dedim. Ben işler de yoğun diye bayram ve sonrasını planlamıştım. Sonra birlikte takvime bakınca "öncesinde gitsen olmaz mı?" dedi. "Oluur, benim için fark etmez" diyerek yerime döndüm. Sonra taşlar yavaş yavaş yerine oturdu. Öncesinde gitmek demek Lyon'daki konsere yetişmek demek. Hatta bilet bulunursa Torino bile imkan dahilinde. Gerçi önceki haftasonu Ankara'ya biletim var ama kim korkar hain kurttan. Ucunda konser olunca Ankara'nın pabucu direk damda. Sonuç olarak Cenevre biletimi aldım bile. Şimdi sırada Lyon'daki konserde:)
Hayat bazen böyle minik sürprizler yapınca bayılıyorum:)))

5 yorum:

Anonymous dedi ki...

şakımışsın resmen... Okurken sesin kulaklarımda çınladı :))))) mutlu olmuşsun...mutlu oldum.

SUP

papilo dedi ki...

ben de!

Selena dedi ki...

:DDDD
sabah beri ağzım kulaklarımda geziyorum desem:)))) içim içime sığmıyor resmen:)

Selim Karakaya dedi ki...

"Ankara'nın pabucu direk damda." yorumunu gü geldiğinde sana hatırlatıp seni pişman edeceğimden eminsindir, ama ben yine de hatırlatayım dedim!:)

Selena dedi ki...

selim'cim,
valla depeche mi ankara mı dersen benim hangi cevabı vereceğimi, hatta aynı kefeye bile koymayacağımı herkesden iyi sen biliyorsun:) edersen sen pişman et