Sayfalar

13 Aralık 2009 Pazar

haftasonu

Hep aynı başlıkları atıyorum ama yaratıcılığım da bir yere kadar napayım:PpP
Cuma akşamı Raşel'in doğumgünü partisi vardı. Öğlen gibi tadım yok diyerek yan çizmeye çalıştım ama gelen tepkilerden gitmeye karar verdim. Akşam eve geldikten sonra hazırlanıp sürünerek gittim Beyoğlu'na. Parti oldukça kalabalıktı, ben sadece 5-6 kişiyi tanıyordum. Biz de kendi aramızda eğlendik. Raşel 50. yaşgünü olduğu için bayağı titizlenmiş, gece boyu maskeler, ziller tefler dolandı ortalıkta. Bu arada mekanın fotocusu aşağıdaki fotoyu çekmiş, bayıldım resmen: sırf bu foto için bile gitmeye değermiş:P
Cumartesi gündem yoğun diye geceden erken ayrıldım. 2 gibi eve varmıştım. Güya saati kurup yattım. Cts sabah 9:15 kalkış, 11'de yeşilköy international'da randevum var, 12:30 da ise Beykoz'da dersim. Yetişmek imkansız görünse de ben iyimserim:) Neyse sabah böyle keyifli keyifli uyandım saate bir baktım 11:04!!!! Nasıl yaa diye dehşet içinde saati kurarken "weekdays" opsiyonunda bıraktığımı farkedip dehşete düştüm. alelacele hastaneyi aradım, pek memnun olmadılar ama yapacak bişey yok tabi. randevu haftaya ertelendi, aynı macerayı haftaya yaşayacağım.
Derste 3 öğrenci vardı, katılımdaki düşüşü hava soğukluğuna vermek istemekle birlikte çocuklar sıkılıyor maalesef:) ben çocuk eğlendirmek konusunda özürlü bir insanım:(
Ders sonrası hava soğuk ve yağmurlu olduğu için kendimi eve zor attım. Akşam da Ufuk ablanın gelmesi şerefine ablamlara gittim.
Bugün güne Florya'da başlayıp evde noktaladım. Bir de tabi arada ofise uğrayıp bazı işleri tamamladım. Şimdi evdeyim, aşağıdaki gene coşmuş durumda, birilerine sayıp duruyor... Ben artık espriye vurdum işi, eğleniyorum:)
Yoğun bir hafta bekler beni...

2 yorum:

Bilge dedi ki...

Baştan başlayalım

Başlık: Cumadan ayağım yandı, haftasonu soğutmak için tozuttum :)))

İçerik 1: Raşel kim? Bana güncelleme yap. Hayatında kalmam lazım :))

İçerik 2: Yavyummmm süper olmuşsun.

İçerik 3:Hala kendini Ankara'sa sanıyorusun hayatta yetşimez. Haftaya saat 10'na aldır randevuyu. Cumartesi de erkenden yat :))

İçerik 4: işe yarıyor mu?

İçerik 5:Matematik anlatıyorsun nasıl sevimli olsun dersin? Ders bitimi 15 dakika tabu oynat :) Ya da yarışma yaptır.Matematik olimpiyatları :))

İçerik 6: Boşver havlayan köpek ısırmaz.

Sonuç: Öperim gözlerinden

Selena dedi ki...

tabi kuzum, yeter ki sen iste.
1. raşel: club med'de tanıştığımız bir abla.
2. thanks:)
3. 10'a vermiyo adiler, şansımı deniycem.
4. henuz anlamadim, gorcez bakalim.
5. söylemesi kolay
6. diyarbakirlinin fikrasi geldi aklima:))) biz size isiriyler mi dedik?:DDD