Sayfalar

15 Eylül 2008 Pazartesi

Ankara

Siz İstanbul anısı beklerken ben Ankara yazıcam yine.
Geçtiğimiz cuma Ankara'ya toplantılara gelen AHE bana hadi sen de gel deyince bana da gün doğmuş oldu. Hemen arkadaşlara haber uçuruldu ve programlar yapıldı:)*
Cuma günü bilimum toplantı arası 1 saatlik Hazine molası verilerek arkadaşlar görüldü. Öğlen çukurambar bigchef's de hasret giderildi. Akşam ilk aktivitem Balıkçıköy. Lezzetli mezelerin yanında süper deniz levreği. Biraz tuzlu oldu ama o balığa değdi sanırsam:) Ordan çıkınca da November'a gittik. Son gidişimde bir daha kimbilir ne zaman görürüm diye pek duygulanmıştım, pek de uzak olmadı:) Yalnız ankara akşamlarının serin olduğunu unutmuşum, dondum resmen.
Cts ve pazar tam bir koşturmaca ile geçti. Cts erkenden kalk, bilimum kuaför vs işlerini hallet, dişçiye git, dolgu yaptır vs. İşlerim 3'de bitince 2 haftadır yerinden kalkmayan arabamı yıkamaya kafese götürdüm. Arabayı beklerken 2 haftadır hayalini kurduğum muhteşem tulum peynirli salatasından yedim. Saat 4de kızlarla yine bigchefs de buluşacaz ama ben bu salatayı başkasına değişmem arkadaş.
Araba bıcısını müteakip bu sefer kızlarla ve veletleri ile bigchef's. neyseki karnım tok, birbirinden güzel tatlılar pek cazip gelmiyor. Cazip gelmiş olanlar da gazabımdan korkarak uzak duruyor.
Saat 7de kalkış ve ardından Özge ile buluşma. Bu sefer hedef Ümitköy'deki Marmelatte. Önce gidip gitmeme konusunda tereddüt ettik ama sonra bahçesini görünce atladık. Süper mekan. Tam benim sevdiğim gibi, çimenler üstünde masa ve koltuklar... Yanında bir de deniz olsa burdaki değme restoranlara taş çıkarır. Muhabbet yemekleri gölgede bırakınca gece uzayıp gitti. ben bu sefer tedbirli ancak tembel olduğumdan yine geceyi donarak kapattım.
Pazar aynı koşturmaca devam. Sabah didolara kahvaltı, sonra muti ve bebek ziyareti ardından kabristan derken eve gelip kalan eşyaları toplamaya anca fırsatım oldu.
İstanbula dönerken yanımda ankara hatırası boğaz ağrısı ve hapşırık getirdim. Kendisini pek güzel anmaktayım.

* geldiğimi haber edemediğim arkadaşlardan bu seferlik özür diliyorum. Bir dahakine farkı kapatacağıma emin olabilirsiniz.

1 yorum:

papilo dedi ki...

Nomralde bir ayda gidecegin yerleri iki gunde halletmissin, Istanbul yaramis mudurum, verimlilik oldukca yuksek!