Sayfalar

18 Ocak 2011 Salı

ben bile izledim

Dün akşam yarıma kadar top chef: just dessert izledim. beni bilen bilir, hayatta ilgilenmem böyle şeylerle. ama yılbaşında ankaraya gittiğimde pisi ilk 3-4 bölümünü izlettirip sardırmıştı. Aslında sarma nedenim birinci olan çocuğun türk olmasının yanısıra çok da sevimli olması. izlerken resmen bayıldım çocuğa. süper olumlu, sempatik bir tip. bayılmamın altında yatan diğer bir sebeple çocuğun dave'in gençliğini andırması. çocuk dediysem 30 yaşında. ama dedim ya bir şeker, bir şirin.
her bölümde farklı tatlılar yapıyorlar, hepsi bişeyler uyduruyor falan. yaptıkları tatlıların ne olduğu konusunda hiçbir fikrim yok. ben böyle mal mal ekrana bakıyorum. sadece yiğit'i izliyorum. tabi aslında birinci olduğunu bilmesem kalbim dayanmaz sanırım çünkü finale 2-3 bölüm kala bizimki bir tökezledi, sonucu bilmesem elendi diye ağıt tutabilirdim:)))
bir de iğrenç gıcık bir herif vardı. allahım al bir kaşık suda boğ. yiğit finalde onu da eleyerek kazandı. bir sevindim gururlandım sormayın:) sanki ben kazandım.
ama harbi çok tatlı bişeydi:)))

0 yorum: