Sayfalar

6 Eylül 2006 Çarşamba

Mr. Bean ile kahvaltı...

Gectigimiz haftasonu bizim kızların (Ozlem ve Gulsun) dogumgunleriydi. Biz de dedikki zaten görüşmeye bahane arıyoruz, bari toplanıp soyle guzel bir kahvaltı yapalım. Yer Bilkent'teki Meshur Iskender. Iskendercide ne brunch'i demeyin, valla hepimiz gayet memnun kaldık hem kahvaltıdan hem de arada gezinen çiğ börek, su böreği ve gözleme gibi aktivitelerden:)

Herneyse grup bizim klasik Hazine tayfası işte. Genelde olduğu üzere ilk damlayan bendim. Ama o da ne, beni hayretler içinde bırakarak hamilemiz Zeynep ve kocası Okan (aka Mr. Bean, bkz yan foto) de hemen ardımdan (5 dakka kadar) teşrif ettiler. (Tembel Mutlu henüz resimleri dl edip yollamadığı için ben de size ancak Mr. Bean'in fotosunu ekleyebiliyorum. (gunun komedisi: Okan tayvan'a gitmis. Mr. Bean diye resim cektirmisler. ama haksız da sayılmazlar hani:))

Herzamanki gibi gunun yıldızları küçük veletlerdi. Sarp Derin kucağa gelmeyi reddettigi icin biz de bebek sevme güdümüzü Batu ile tatmin etmek durumunda kaldık. Gecen 3 saatin sonunda da hepimizin yüzündeki tatminkar ve bir o kadar yesil ifadeyle (yemeklerden diil semsiyelerden) kutlamamızı noktaladık.

Gunun geri kalanı? evde koltukta devrilmiş vaziyette TV seyrederek geçti:)

0 yorum: