Sayfalar

28 Mart 2007 Çarşamba

Kutlu doğum haftası

Bugün 28 Mart...

Dünya Selen'lerini koruma günü ülkemizde olduğu kadar tüm dünyada da coşkuyla kutlanıyor.

Sabah uyandığımdan itibaren çeşitli kutlama telefon ve mesajları almaktayım. Önce ablam aradı doğal olarak. Ne kadar muhteşem olduğumu hatırlattı bana. Sonra Dave'ciğim aradı. Yazık uyanmamı beklemiş. Hatta uyuyakalmasın diye saat felan kurmuş. Sensiz bu dünyanın anlamı olmazdı, iyi ki doğdun dedi. Çok duygulandım.

Günün sürprizi Wentworth oldu. Telefonumu Dave'den almış. Ne zamandır hakkınızda çok şey duydum, sizle konuşmak istiyordum, bu vesileyle tanışmış olduk dedi. Canım, çok duygulandım ve sevindim. Dedim yazın San Francisco'ya gelicem, o zaman görüşürüz. O kadar bekleyemem dedi, belki daha erken gelicekmiş. Ayh, canım benim, malum çocuğa ayrı bir zaafım var:D

Sonra Shop&Miles bedava uçak bileti, HSBC faizsiz geri ödemesiz kredi, Başak Emeklilik kıyak emeklilik ve Turkcell bedava hat teklif etti ama diğer arkadaşlara ayıp olmasın diye kabul edemedim.

Bunun dışında yurtiçi ve dışından tebrik mesajları gelmeye devam ediyor. 40 gün 40 gece kutlamalar devam ediyor. Şimdilik 7 ayrı program yaptım. Allahım ne kadar popülerim:)

6 yorum:

Selim Karakaya dedi ki...

biz boşuna arayıp kutlamışız zaten canım:)

Selena dedi ki...

Ah hakkını yiyemem senin, ilk 3'e girmeyi başardın Selim'cim, ne demek:)

Mehmet Akyüz dedi ki...

Selencim, dogum gunun pek pek pek cok kutlu olsun! Yakidna Ankara'ya gelicem, o zaman da cokoprens'ten bozma dogum gunu pastani getiririm.. :)

ibrahim gurun dedi ki...

kutlu dogumun 40 gunu ve 40 gecesi adina !
bakalim bu sene neler olacak ?
sevgiler

ankaraya gelip de aramamis ama bir sonraki sefere kesin arayacak olan ibo

Selena dedi ki...

ehehe, teşekkür ederim:)

Ankara'ya yolu düşen herkesi beklerim yani... aramayanı da döverim ona göre:D

Anonymous dedi ki...

Mutlu yillar, Selen! Iyi ki dogdun! Tamamiyla tesaduf eseri rastladim websitene... Yemek tarifi ararken sen ciktin karsima. San Francisco'ya gelirsen haberim olsun:) Suna