Sayfalar

9 Aralık 2007 Pazar

Mojıto

Cuma akşamı bütçe görüşmeleri sebebiyle saat 9:30a kadar işte kaldık. Neymiş, soru gelirse cevaplanacakmış. Peh! neyse takıldık biz de kendi çapımızda. Sonra yorgun argın ve baygın eve döndüm. Planda akşam Koru North'a gitmek var. Burak'ın kardeşi Deniz bir grupla orda çalmaya başlamıştı. Kaç haftadır gidip onları dinleyecektik, bu haftaya nasip oldu.
Saat 11 gibi gittik. Ekrem ve Mine de gelmişti. Müzik fena değildi. Şarkı seçimlerini ben beğendim. Kendileri çok iyi çalmadıklarını söyleseler de pek anlamayan biri olarak benim hoşuma gitti.
Ne zamandır içmiyordum sanırım. Canım güzel bir içki istedi. Margarita istedim ama kendilerine güvenmiyorlarmış. Mojitomuz güzel, dediler. OK dedim. Bir süre sonra manav sepeti gibi koca bir bardak geldi önüme. İçinden sarkan yarım demet nanenin yanısıra dilimlenmiş ve sıkılmış bir limon falan vardı herhalde. Yalnız tadı gayet başarılıydı. Alkolü de kuvvetli. Sonuç olarak hem güzel bir içki içmiş oldum hem de sezonluk C vitamini ihtiyacımı giderdim.
Ancak bardak kocaman olduğu için bitirene kadar ben de çakırkeyif aşamasını çoktan geçmiştim. Allahtan uzun kaldık da çıkana kadar kendime geldim.

0 yorum: