Sayfalar

20 Aralık 2006 Çarşamba

Şurdan burdan

1. Dün aksam Casino Royale'e gittim. ayyy ne kötü filmdi. hadi tamam James Bond filminden fazla bir beklentim yoktu zaten de sonunu fazla uzatmışlardı. Hele Bond kızı ile şıppadanak aşık olup işi bırakma teşebbüsü beni kopardı. Zaten o sahneleri de uzatmışlardı görsen sanki aşk filmi. Yalnız son sahnedeki malikaneye hasta oldum. Neresi bilmiyorum ama muhteşem bir yerdi. Dünyada böyle güzellikler de varmış demek.

2. Yarın da Prestige'e gitcem. Aslında fragmanlara bakınca gerici bir film gibi görünüyor, gitmemeyi düşünüyordum ama bugün depeche aşkına radyo dinlerken özel gösterime bilet kazandım:D Hazır beleşe bilet bulmuşken gidip görelim olduk. (ama dm cd'sini kazanamadım:( gerci ben kendime almıştım zaten ama neyse...)

3. dün aptal bond filmi için sporu ektimdi, bugün gitmek için kendime telkinde bulunuyorum. ama bu spor bana yaramadı. Çok yoruluyorum ve diğer günlerde kendimi çok yorgun hissediyorum. Eee ne demiş atalar alışmadık dötte don durmaz misali bende de spor yorgunluk yapıyor. Ama para verdim gidicem. hatta şu satırları yazdıktan sonra çıkmayı düşünüyorum:D

4. Eşeğim ben. 5 saat kadar web'de dolandıktan sonra kendime bir mp3 calar aldım. Windows XP ile çalıştığı için bütün Scandiskleri eleyip (ki içlerinde bilimum sevimli ve faydalı versiyonu vardı) gene sadece XP ile çalışan Creative aldım. Ne var bunda demeyin ben evde hala 2000 kullanıyorum. ama benim düldül ötesini kaldırmaz. Şimdi alete bişey yüklemek istersem işe gelmem gerekiyo ne salakça. Şarj etmek de karın ağrısı imiş. düşündüm de bu usb den şarj olan aletler tatilde nasıl kullanılır ki??? neyse allahtan prizli şarjı varmış, gidip ondan alcam bi dene.

5. Spora gitmemek için havadan sudan bahsetmek istiyorum. Mesela havalar burda bi garip. gündüz 11-4 arası sanki bahar, 12-13 derece. sonra günes batınca kurt adam ortaya çıkar gibi birden ısı bir düşüyo bir tarafınız donuyo. İnsan ne giyineceğini şaşırıyo resmen. Neyse bu akşam kar bekleniyormuş. Acık bol yağsın da susuzluk çekmeyelim.

6. ... bulamadım. en iyisimi ben gideyim. Ne demiş bilgeler "kaderde varsa düzülmek neye yarar üzülmek, engel olamıyorsan zevk almaya bakacaksın" gidiim de zevk aliim bari (bugun benim ağzım mı bozuldu nedir, ne ayıp cık cık cık)

0 yorum: