Sayfalar

14 Aralık 2008 Pazar

Geçti bitti bile

Aman da ne güzel, 9 gün bayram felan derken bir baktım bitmiş bayram mayram kalmamış. Gerçi bu sefer bayramı pek anlamadım da. Janet'la beraber rahatlama modunda dolandık. aslında hiçbir şey yapmadık. Muhabbet, tv ve yemek idi tatilin anafikri. Sonra persembe günü janet'ı yolcu edince ablamlara uzadım. Orda bomboş günü bitirmeye niyetliyken son dakikada msn'de bir arkadaşı görüp yamandım hemen. Tophaneye gidiyormuş başka arkadaşları ile. Düştüm peşine. 3-4 saat çay / nargile felan yaptık. ayaklarımızın donmasına rağmen keyifli birkaç saatti. Arkadaşları hoş sohbet insanlarmış:)
Cuma yine öğlene kadar uyuduk resmen. Zaten bu bayram uyku düzenimi iyice altüst etti. Hacıyatmaz gibi oldum. Neyse cuma da kuzenle buluşup kapalı çarşı taraflarına gittik. Ne zamandır babamdan hatıra olsun diye kendimize bişeyler almak istiyorduk. Simay'la o işi hallettik. Simay kendine yüzük ben de kolye ve küpe aldım. Umarım bir ömür takmak nasip olur. Cuma çıkışta diğer kuzenlere gidip sülalenin kalan bölümünü görmek de nasip oldu. Sonra akşam hep birlikte bana geldik.
Cumartesi deseniz önce Kadıköy'de dolanma ve donanma ile geçti. Körler sağırlar birbirini ağırlar modunda herkes birbirine bişeyler aldı. Sonra ablamlarla buluşup Füsun'la yemeğe gittik. Akşam 9'a kadar da orda takılıp eve döndük. Bu arada benim navigasyon aleti nihayet geldi. Gerçi bayram geçtiği için kullanmak kimbilir ne zamana nasip olacak ama şimdi daha bir rahat çıkarım sokağa. Yalnız alet benim evi şaşırdı:)) hani diğer adresleri de öyle bulursa tuttuk demektir:)
Kuzenler bu sabah gidince ben de kaldım kendi başıma... insan yanında sevdikleri olunca alışıyor valla. Şimdi kendimi pek bi boşlukta hissettim resmen. Yapmam gereken işlerim var ama ona bile elim gitmedi, oturdum tv karşısına bön bön bakıyorum kanallara...
Bu arada bayramda yaptığım yaramazlıkları dile getirmiyorum bile. Her yerde tatlı ve çikolata ikram edilince dayanamadım:( ama dayanamadıklarım da janet'ın en sevdiğim çikolatıcıdan getirdiği çeşitli çikolatalar, kahve dünyasının kahveli çikolataları, çikolata kaşıkları ve güveçci abdullahın ayva tatlısı idi... meee!!!

0 yorum: