Sayfalar

21 Temmuz 2010 Çarşamba

Bilgeye ithafen

Simdi ben dun sabahin koru itibariyle bilgeye tasindim. aslinda bu kadar erken ayaklanacagima en cok ben sasirdim ama jetlag sagolsun. 6 gibi hortladim 7 de wayne ile evden ciktik! sonra kisa bir metro yolculugu ve ta-taaam:)
Bilgedeki oksuz doyuran kahvaltisini muteakip gene dustuk yollara. yine ben o dukkan seni bu magaza benim surukledim garibanlari. bu sefer filene's basement tam bir hayal kirikligi yaratti bende. apple'dan da eli bos ciktik. sonra benim anilarim depresince dupont circle'daki afterwords cafeye gittik. ancak hepimiz hala kahvaltinin etkisinde olunca tatli secenegine kaydik. porsiyonlarin ebadini unutmusum ben!!! bir surelik seker ihtiyacimi depolamis oldum:)
ikinci durak ayse ve ozge ile old town alexandria oldu. nasil guzel bir yerdir kendisi oyle. kucuk bir manevrayla tatli-kahve bulusmasini bira-patates bulusmasina cevirdim:)))) sohbet muhabbet derken aksam ettik saati.
bir sonraki ve son durak meksika lokantasi:))) ozgur ve gunesin de katilimi ile tamamlanan kadro esliginde nefis margaritalar ve yaninda ne ararsan:) karnim hala ac olmamasina ragmen itiraz etmeden goturdum hepsimi lopur lopur. ama en guzeli margarita idi:))) ben guya on the rocks severim ama frozen da harika oluyormus yav:))))
tabi onca ickiye aksam 11'de cukka yatak:)
bugun? gulsunle bulusmaca ardindan ver elini LA:)

5 yorum:

Bilge dedi ki...

Bilge kimsenin tabagina sulanmadigi gibi iki adimda bir ac misiniz diye sordu. kimseyi ac birakmadi, aksine patlayana kadar yedirdi.

Bilge dedi ki...

yaaa yazsana suraya napiyosun? Merak ettim aradim acmiyosun...Sapiga cikacak adim yine 50 kere baktim bugun.

Selim Karakaya dedi ki...

Farklı mecraları kişisel savunmalarınıza alet etmeyiniz lütfen Bilge Hanım! Hepimiz gerçekleri biliyoruz!...

Bilge dedi ki...

Ben niye savunuyorum ki kendimi size karsi Selim Bey. Gercekler acik ve secik ortada. Ben citir pitir 50 kilo civarindaki halimle nasil yurutuyorum sizin lokmanizi. Hele ki yemeyip yediren icmeyip iciren bir insan evladi olarak. Hayatin olagan akisina aykiri bi kere bu iddialariniz. Litfen ama daha gercekci seyler uretelim

Selim Karakaya dedi ki...

Bilge Hanım, sizin midenizin vücudunuza yerleşim şeklinin uzunlamasına olduğunu ve bunun da zaten normal ötesi olan potansiyelinizi daha da yukarılara çıkarttığınızı hepimiz biliyoruz! O günden bu yana Recep Usta'ya gidemedim utancımdan, var mı ötesi!:)