Sayfalar

1 Temmuz 2010 Perşembe

şaşırdım...

Dün akşam farkettim ki aslında benim içimde saklanan hamarat bir kadın var ve arada fırsat yakalarsa benliğimi ele geçiriveriyor. Örneğin dün akşam ablamlar bende kaldı, arı gibi vızır vızır gittim geldim yanlarına, getir götür, sofra, çay, ıvır zıvır... sonra dedim bu fırsat bir daha ele geçmez, onlar bavul hazırlarken ben de çam ağacımı kaldırdım (evet yılbaşından beri duruyordu... hamarat kadını iyi bastırmışım), cd ve dvdlerimi biraz derledim vs. demek ki beni ateşleyen biri veya bişey olmalıymış. daha çok birileri.. evde yalnızken harbi canım parmak kaldırmak dahi istemiyor. gerçi evde parmak kaldırmak ne işe yarar ben de anlamadım ama:PpP

6 yorum:

Bezen Hindistan dedi ki...

hamarat kadin selimi gorucen mi gelmeden? goreceksen kitabimi da alir misin:)

MsPiggy dedi ki...

hahhahaha bezen, ne desen, ne kadar desen az. elli kere dedim, imzalada ver diye... göremem selimi gelmeden ama imzalasın gondersin bana, işi ne!!!

Selim Karakaya dedi ki...

Ya Bezencim, daha hangi "de"nin ayrı yazılacağını öğrenmemiş bir insana bir edebiyat eserini vermeye elim varmıyor, o yüzden Selen'e kitap filan vermedim! (Çok pis karşı salıdırım!)
Ben halledicem o işi merak etme. Hem aslında kendimi affettirmek için sana bir koli kitap göndermem gerek aslında!:)

Adsız dedi ki...

hadi len... kendi suçunu bastırmak için bana çamur atma. baktım şimdi 777 post'um var. bir tane "de" yi bileşik yazdım diye kimse ölmez!!!

Selim Karakaya dedi ki...

öyle "post" filan gibi güzel Türkçemize yakışmayan kullanımlar.
Teessüf ederim!

Selim Karakaya dedi ki...

Bezencim, emanet artık benden çıktı, bundan sonraki Selen'le senin buluşabilme durumunuza bağlı:)