Sayfalar

13 Ağustos 2010 Cuma

Wings işini sevdim:)))

*** dikkat reklam gibi oldu:PpP ***
Ablamın wings'ini kullanıyordum, havaalanında lounge'dan faydalanmak için. sonra baktım aslında bir sürü avantajı var, bıraktım flexi'yi, wingse geçtim. Dün öyle mutlu oldum ki anlatamam:)
Bayramda kısa bir mavi tur hayalim vardı. Ayarladık. ancak tur 400 TL, geç kaldığım için uçak 500 TL. oha lan, oldu canım vs derken wings geldi aklıma. Lan bir deneyeyim dedim. ben kartı alalı daha birkaç ay olmuş, puan az, ama borçlanma diye bişey var. Aradım, dedim ben bilet istiyorum. Hay hay dediler, 5 dakika sonra bilet alınmış ve mailime gönderilmişti. Kalan puanları da borç verdiler.
Ben bayıldım bu işe. Bi kere bilet fiyatına göre ayırım yapmıyorlar. bilet ucuz da olsa, pahalı da olsa aynı puan (gerci eylülden itibaren puan farkı geliyor sanırım). avantajınki gibi puan x 2 karşılığı TL değil kısıtı. Shop and miles gibi ise hiç değil, sadece thy kısıtı yok bir kere, artı mil bilet için yer kalmadı geyiği yok. veee en güzeli: havaalanı vergisi de puana dahil:)))
türk'ün aklı sonradan geliyor ama olsun, hiç gelmemesinden iyidir:)))
.....
konu ile alakasız ama dün iş bankasından bir kez daha nefret ettim. bir şekilde internet şifremi kitlemeyi başardım. eğer bankamatiğin ya da kredi kartın varsa olay kolay, internetten kolayca alıyorsun. ancak benim gibi inat edip ikisini de almamışsan başına geleceklere hazırlıklı ol: bin bela müşteri temsilcisine ulaştım. dedim böyle böyle, dedi güvenlik sorusu sorucam. peki dedim sor: gelen soru: nüfus cüzdanı seri nosu? lan cüzdan yanımda değil, tatile giderken evde bıraktımdı sonra da bi daha almadım. dedim yanımda değil, kartınız var mı dedi. yok dedim. o zaman yardımcı olamıycam dedi. ha bu arada bu ikinci güvenlik duvarı hatanız oldu, 3. de artık burdan işlem yapamazsınız diye de ekledi. hö??? oldum. 2. hata mı? birincisi ne? efendim 2009 yılında da bir aradığımda eksik bilgi vermişim. Kardeşim manyak mısınız??? bi kere dedim ben size yanlış bilgi vermedim, hiç veremedim çünkü belgem yanımda değil. ayrıca böyle bana gelip 2009 da bir hata, 2010 da 2. hata, 3. yanarsın çık demek olmaz. ben kimbilir gene ne zaman arayıp hata yapıcam. önümüzdeki 10 yıl bunu mu takip edicem. manyak mısınız? efendim prosedür böyleymiş. (bana potansiyel kimlik çalıcı gözüyle bakıyor kalantorlar!) kardeşim hangi hırsız benim kimliğimi çalma işini böyle bilmem kaç yıla yayar. manyak mısınız? kim yazdı lan sizin süreçlerinizi???? (buradaki manyak ve lanlı lunlu kelimeleri tabi ki telefonda söylemedim. onlar şu andaki söylenme şeklim) sonuç olarak ben onlara söylendim, onlar da nuh deyip peygamber demediler. kavga dövüş kapadım tlf. hesap hala kitli. hisse senedi alacaktım, alamadım, kaybımdan dolayı dava edicem danaları. manyaklar yaaa! haa, ama dedim ki "ben zaten bankanızdan hoşlanmıyorum, kartınızı kullanmak zorunda mıyım, beni buna mecbur edemezsiniz" kem küm oldular tabi. adamlara bak yaa, ay bak gene sinir oldum. iyisimi ben su hesabımı kapatayım da başka bir bankaya geçireyim. trilyonluk hesabımı:pPp

0 yorum: