Sayfalar

25 Nisan 2011 Pazartesi

Son çare:P

Bu bloga yazamama olayı beni öldürecek, az kaldı. geçen hafta muhtemelen perşembe "bunu kesin yazmalıım" diye düşündüğüm şeyin ne olduğunu bile anımsamıyorum. neyse artık bu yöntemi denemeye karar verdim. iş yerinden maille gönderme:)
Cuma akşamı benim burdaki kızlardan birinin düğünü vardı. Cuma cuma düğün mü olur kardeşim modunda, işten erken çıkmaya çalışarak ama çıkamayarak çıktım yola. eve gidip duş alma işini es geçip direk kuaföre. allahtan makyaj işini orda hallettim de, eve gelip üstümü değişip fırlayarak 19:30 da başlayan düğüne 20:50 sularında ulaştım. Şansıma nikah daha kıyılmamıştı, beni beklemişler:P Yasemin çok güzel ve mutlu bir gelin olmuştu:) neyse, biz de biraz oturduk, ben dizimi bahane ederek 2 sallandım ve geceyarısı olmadan eve döndüm.
cumartesi sabah kayak grubu ile kahvaltı randevumuz vardı. Emirgan'da zıkkımlandıktan sonra dilekle sultanahmet. akşam eve nasıl gittim, nasıl yığıldım anımsamıyorum. pazar da pek farklı değildi hani. sabahtan gene kahvaltı diye yola çıkıp, ardından palladium'daki tüm dükkanları gezip akşam 9'a doğru döndük eve. artık tabanlarım şişmeye başlamıştı resmen.
bu sabah ise kendimden beklenmeyecek bir performans göstererek 6:15 de kalktım yataktan. 1 saat sonra istinye'deydim. 45 dakika spor ve işe gelmece.
binaya girdiğimde sporun ve duşun etkisi ile kendimi dinç hissediyordum ama hiç kalıcı olmadı. şu anda bıraksalar 30 sn içinde sızabilirim resmen!!!

0 yorum: