Sayfalar

27 Ağustos 2010 Cuma

ortaya karışık

ZzZzzz...
ne mi? klasik uykum var:)))
Dün gün bitmedi gitti, akşamı zor ettim yeminle. bütün gün gözümün önünde eve gidip yayılıp TV izleyeceğim an vardı, gün geçmedi gitti. Sonunda saat 6 olduğunda uçarak gittim eve, ne yesek modunda, ama canım abur cubur istiyor, ben de öyle yaptım. O sırada TV de "pride and glory" başladı. Allah, dedim, işte beklediğim fırsat.
kendisi pek öyle sansasyonel olmamakla birlikte ben bu edward norton abimi pek seviyor, beğeniyorum. adam bence çok başarılı. iyi filmlerde oynuyor. en sonra painted weil de abimi aşık olmuştum resmen. bu filmi de sinemada izlemek istemiş, denk getirememiştim. şimdi TV de görünce pek mutlu oldum. filmde colin farell da var. hani edward abi için ne hissediyorsam colin için de tam tersi. bir türlü sevemedim gitti o adamı. (bir de aynı şekilde semihi sevmem -  eminim ikisinin de çok umurundaydı). filmin konusu klasik aslında, polis departmanındaki yolsuzluklar, iyi polis kötü polis durumları. edward abi tabi ki iyi polis:) film güzeldi valla, evde izliyor olmama rağmen beni kaptı götürdü. dün akşamki "salt"dan çok daha fazla beğendim. en azından daha gerçekçiydi.
Filmden sonra pelin'le ne yapsak modunda yayılmaya devam ettik. biraz kavak yelleri, biraz just married izledik. o sırada fb maçı varmış. bizim genç aynı benim gençliğim. fanatik fenerli. gol sesini duyunca yerinde duramaz oldu. önce ben yorgunum sen git dedim ama sonra cesaret edemedim. gecenin 11'inde giyinip çıktık evden. maç 1-0 olunca uzatmaya kaldı. stada kadar yürüdük. seninki bir mutlu anlatamam. nerdeyse tapınacak. allahım gençlik modundayım ben de. bu da zamanla doğru yolu bulacak. sonra fenerium'a girdik, biz bakınırken salak fener gol yedi! tur şansı kalmayınca "yürü dönüyoz" dedim. kös kös döndük eve.
şimdi hali bana çok komik geliyor.  onu anlamak için onun yaşlarında benim de aynı formatta olduğumu hatırlatmam gerekti kendime. fener çok kıymetliydi, çok severdim, toz koydurmazdım vs. akşam önce sen git dedim ya, yemedi sonra. ya bişey olmaz falan dedi. olmaz dedim, serserisi var, ipsizi var. olur mu onlar renkdaş, yapmazlar falan dedi. dedim evet, hapishanelerde yatan tecavüzcü, katil vs hiçbiri fenerli diil, hepsi diğer takımlardan:)))) kendi stadını parçalayan fenerli gördüm ben yaaa! yeminle manyak bunlar...

2 yorum:

Selim Karakaya dedi ki...

fener'i tutmayacaksın, söyledim sana bunu. bizimkilerde de iş yok ama olsun:)

MsPiggy dedi ki...

al birini vur ötekine mirim:)