Sayfalar

6 Ocak 2009 Salı

Alçak lens:(

Dün gece lens gözüme nasıl yapıştıysa çıkarırken çok canım yandı. yapıştığını düşünemedim ve lap diye çektim. Bi acıdı. sonra hemen kızardı, sulandı falan. Kesin zedeledim gözü. Bugün de korkumdan gözlük taktım ama gözümde hala bir rahatsızlık var:( Giderek çürüyorum, her bir tarafım elimde kalıyo yaa:(
ühühühü yaşlanıyorum sanırım, ühühühü:P

14 yorum:

mert dedi ki...

sen ne yapıyorsun yahu? hemen bir yapay göz yaşı damlası al. öyle durumlar iyi değildir. ıgggg içim garip oldu. doktora git diycem ya kesin dinlemeyeceksin

Selena dedi ki...

:) haklisin yaa. evde gozyasi damlasi var aslinda. lensi cikarmadan damlatmak lazim da iste tembellik:(
doktor? o da tembellik:)

mert dedi ki...

yapma gözünü seveyim. her organ önemli de göz bir başka.kuruluk batma devam ederse doruuu dr a gidiyosun ok!bir de kuruluk yapmayan lensler var artık yüzde 90lara varan hava gecirgen. astigmat yoksa onlardan al.

Selena dedi ki...

yok yok, kuruluk batma felan yok. olsa saniye beklemem zaten:) 2 gündür de gözlük takıyorum dinlensin diye. bişeyciğim kalmaz, merak etme:)

mert dedi ki...

lens markasını değiştir bu kadar kurutmamalı normal değil

Selena dedi ki...

:) şimdi sen bana kızcan ama suç lensde değil. Yüzüm için bir ilaç kullanıyorum, o da vücudumu çok kurutuyor. Haliylen gözlerim de nasibini alıyor. Doktor aslında lens takma demişti ama şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadığım için kullanmıştım. artık daha dikkatli olucam ama. Damlasız çıkmam abi:)

mert dedi ki...

oyy oyyy dayak geliyorrrrrrrrrrrrrrrrr geliyorrrrrrrrr dikkatttttttt

Anonymous dedi ki...

hööyyyyyyyyyyyyyyttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Üst Kurul

mert dedi ki...

sup oldugundan şüphelenilen üst kurul göz cıkarken susuyor kızınca devrede:) hangi üst kurul doru dürüst calışmışki bu memlekette zaten:))

Selena dedi ki...

ikiniz varya beni gülmekten öldürüyorsunuz. hacivat ve karagöz halt etmiş. Sizi biraraya getirip eğlenmek lazım valla:)))

Mert'cim, sen harbi bunuyorsun. SUP'a kendin üst kurul gibi demiştin ya hahahha:)))

Anonymous dedi ki...

şiddet içerikli yayın yasak yahu. Bir de Selena benim onu ancak ben döverim :)

Not: Çay banyosu

SUP

mert dedi ki...

o benim bu benim diye birşey yok bayan hacivat:) isteyen döver, canı ceken döver, müsait olan döver. bencillik yapmayalım hayat bunu kaldırmıyor şurda din kardeşiyiz hem.
selena bizi bize kırdırcak bak şu işe. ne hale düştük bu yaşta.

Anonymous dedi ki...

hacivat derken bu bir laf sokma mı? hee ben saf temiz anadolu Karagözüyüm sen cingöz hacivatsın diyosun yani. Yemezler... Ayrıca kendine başka kum torbası bul. Selena'yı bulmak iki yılımı aldı, emeksiz yedirmem kusura bakma gayri.

SUP

Selena dedi ki...

yaa bi dakka, dayak kesin de kimin döveceğine mi karar veremediniz? asıl ben dövecem ikinizi de!!! tepişmeyin bakiim, kardeş kardeş oynayın:)))
ayrıyeten aşkolsun mert bey! ben barış içinde yaşayalım, dünya, kardeşlik felan derken sen sizi birbirinize kırdırmaktan bahsediyorsun:( hiç yakıştıramadım! cık cık cık! seviyom ben halbuki ikinizi de:(