Sayfalar

6 Temmuz 2007 Cuma

CDM Günleri - 1

Dün yolda gereğinden fazla zaman harcayınca bugün evde kalıp dinlenme ve etrafta zaman geçirme kararı vermiştik netekim de oyle yaptık. Kalkmamız saat 10'u bulunca kahvaltı da öğlene sarktı. Sonra ha şimdi ha şimdi derken saat 3 felandı evden çıktığımızda.

İlk hedef Fashion Island. Amaç yüz temizlemek için tonik almak. Sonuç 2 saat sonunda tonik yanısıra bilimum şey almak ama gezilmesi gereken mağazaların yarısından fazlasına girmiş bile olamamak. Mesela ben hala bir Barnes and Noble ziyareti yapamadım, resmen içimde kaldı. Neyse...

Murat'ın yüzme ısrarları sonucunda rotamızı Laguna Beach'e çevirdik. Yakın mesafe olduğu için 15 dakikada vardık ve kolayca da park yeri bulduk. Ege daha arabayı parkederken sahilde basket oynayan çocukları görüp atladı. Hali çok komikti. Habire kendi kendine pas, faul vs dedi durdu. Hatta etrafta takılan bir çocuk da bayağı bir seyredip eğlendi bizimkilerin haliyle. Neyse önemli olan bizim maymunun eğlenmesi ve şimdilik halinden memnun görünüyor.
Yarınki plan Disneyland. Hepimiz Ege için gidiyoruz ama Ege'nin hiç umurunda değil. Burda kalıp sahilde basket oynasa eminim daha çok mutlu olacaktır. Şaşkın velet!!!

1 yorum:

Selim Karakaya dedi ki...

yeni haberler yaz, nasilsin, iyi misin, hersey yolunda mi anlat cabuk!!!!