Sayfalar

2 Ekim 2008 Perşembe

Bir bayram daha jet gibi geçti...

Bu yaz tam anlamıyla bir tatil yapamadığımdan bu bayramı iple çekiyordum ama ip çok kısaymış hemencecik bitiverdi.
Haftasonu nasıl geçti pek anlamadım zaten. Pazartesi de orda burda akşam ettik. Salı günü bayram heyecanı mailecek Ankara'ya uçtuk. Ben önce soluğu kuaförde aldım, sonra 1-2 bayram ve kabir ziyareti. Ardından arkadaş turlarına başladım. Salı Burak'la Kuki, kahve ve random. Yalnız bu sefer kukinin hayalini kurduğum bademli çıtır tavuğu hayal kırıklığı ile sonuçlandı. yemeği 2-3 ayda bozmayı başarmışlar:(((
Çarşamba sabah Ülkü ve Bilgeyle Liva'da kahvaltı, öğlen alışveriş, akşamüstü kuzen ve akşam Gülden'le geçirdim günü. Eve geldiğimde yine 1 felan olmuştu.
Bayramın son günü bu kez benim diğer hatun tayfası ve ekleriyle big chef's de kahvaltı, ardından Özge'yle cepa starbucks da muhabbet. Bir baktım ayrılık vakti gelip çatmış, uçağa 2 saatten az kalmış. Uçağı bıraktım tatilden geriye sadece birkaç saat kalmış.
Daha göremediğim tonla insan vardı halbuki...
ben saymıyorum bu bayramı, çok çabuk bitti yaaa:(((

3 yorum:

Ebru dedi ki...

Yazdıklarını okuyunca benim başım döndü. Sendeki enerjiye hayran kaldım. 3 güne ne çok şeyi sığdırmışsın? Ankara bu bağlamda daha avantajlı. İstanbul'da ben 1 güne ancak 1 randevu sıkıştırabiliyorum.

Hell dedi ki...

bi de beni aramayı unuttun

mert dedi ki...

selena hanımefendi:)
biraz gec oldu ama bayramınız kutlu olsun.
yine yagmurlu bir istanbul zamanı yine aynı istikamette yürüyor oluruz belki:))