Sayfalar

7 Mart 2010 Pazar

Mass Ensemble

Bu haftasonu ziyaretçim Selim'di. Cumartesi TEGV macerasından sonra (bilahare başka bir yazıda) kendisiyle buluştuk. Tabi aslında olay bu kadar kolay olmadı. 8 Mart kadınlar günü vesilesiyle Kadıköy'ü felç eden mitingler yüzünden buluşmamız 3'ü buldu. Açlıktan tırmalama modunda olduğum için soluğu Şampiyon'da aldık. Kokoreç ve midye dolmaları mideye indirdiğimizde biraz rahatladık. Hızımızı alamadık bir de starbucks yapıp kahve ve tatlı yedik. Ardından nevizadede bira olayına girdik. Tüm bunları 6 gibi bitirmiştik. Son olarak biyerlere daha oturalım derken (bu arada feci yağmur yağıyor) ben botlarımın su çektiğini farkedip Selim'i bilimum ayakkabıcıya sürükleyip kaşla göz arasında kendime bir bot bile aldım. Akşamı gösteriden önceki son durak olarak Gloria Jeans'de bir tur daha kahve ve birer tostla nihayetlendirdik.
Akşamın şovu Mass Ensemble. Show başlayana kadar kimsenin showla ilgili pek bir bilgisi yok. Bir nevi konser ama ne olduğundan emin değiliz. Neyse gittik 8.30 gibi mekana. Beşiktaş belediyesinin Mustafa Kemal Merkezine. Salonu beğendik, akustik vs de iyi. Konser saati geldi, salonda yerimizi aldık. Bir abi çıktı sahneye. tepemizden geçen tellerle birşeyler yapmaya başladı. 1-2 dakika geçmemişti ki hepimiz aletten (earthharp) çıkan seslerle büyülenmiştik. Harp'a davullar, keman ve gitar eşlik edince inanılmaz bir müzik ziyafetine döndü konser. Oldukça keyifle izledik showu. Showdan sonra grup lobide seyircilerle kaynaştı, biz de fırsatı kaçırmadık:)

1 yorum:

Selim Karakaya dedi ki...

yağmur filan fenaydı ama iyi yedik diye durumu özetleyebiliriz galiba:)
bir de ben orada iş peşinde koşarken sizin ekiple fotoğraf çektirecek kadar smaimi olmanız da hiç hoş değil selen hanım!