Sayfalar

29 Nisan 2010 Perşembe

İyi günde kötü günde

Dün akşamın sosyal aktivitesi yanda görülen oyundu. Oyunla ilgili en ufak bir fikrim olmamakla birlikte gelen talep üzerine derhal organizasyon yapıldı, biletler alındı (bkz muhabbete gel) ve yola çıkıldı.
Oyun 20:30da başlayacağından önden bir yemek yiyelim dedik. Adres Palma D'oro. Sanırım menüdeki en berbat yemeği seçerek gecemi kararttım. (yoğurtlu kebap yenmeyecek.) Üstüne bir de geç kalkıp trafikle burun buruna geldiğimiz içindir ki ben kızları CKM önünde indirip arabayı parkedecek yer aramaya başladım.Tabi bulmam biraz zor oldu ve oyuna da geç girebildim. Allahtan aldılar içeri, kenara büzüştüm resmen:)
Neyse, girdim içeri kavga eden bir çift sahnede. Bunlar boşanmaya karar verdi ve oyun başladı. Meğer gayet eğlenceli bir oyunmuş. Oldukça güldüm izlerken. Önce ev eşyalarını paylaşıyorlar, sonra ayrı hayatları, birbirlerinden kopamamaları vs ama gayet esprili ve eğlenceli bir dille aktarmışlar. Kapanışa güncel olaylardan espriler de eklemişler. Bir de sonunda Ali Poyrazoğlu seyirciyi de gazladı vs. Mutlu mesut dağıldık biz de:)

0 yorum: